KESIĆ “OPLEO” PO KARLEUŠI ZA SVE PARE: Poruka koja je oduševila Srbiju!

Voditelj je pokušao da „ublaži“ detalje za slučaj da ga slušaju i deca, ali svakako je u svom stilu „pogodio pravo u centar“. Otkako su fotografije, snimci i navodna prepiska ugledali svetlost dana, pevačica JK našla se u samom centru skandala.

Pošto je objasnila da je u pitanju montaža i da će oni koji pokušavaju da naude njoj i njenoj porodici biti pravno gonjeni, otišla je kod supruga u Kinu, gde su zajedno sa ćerkama proslavili njegov rođendan.

Loading...

„Karleuša je navodno slala tu kaprićozu fudbaleru Vranješu koji igra u Belgiji, zašto? U Belgiji ima čokolade, piva, ali nema mnogo picerija. Ona je verovatn želela da pomogne kolegi svog supruga. Da mu se nađe, da pregrmi… a vruća, tek izašla iz peći… curi ona gorgonzola, malo se i oseća“, ispričao je on, a svi prisutni prasnuli su u smeh.

S druge strane bosanski fudbaler Ognjen Vranješ, kako se sumnja u javnosti, ne odustaje od pevačice i šalje joj tajne poruke putem Instagrama. Naime, samo dan nakon što je internetom protutnjala fotografija Jeleninioh nogu, on je učinio isto!

Izvor: Kurir.rs

Loading...