Brat poznatog glumca se zamonašio! Porodična tajna koju je otkrio ostaviće vas bez reči!

Mladi glumac Miloš Biković je velika zvezda i van granica Srbije, a ogromnu podršku u svemu ima od porodice, majke i brata.

Foto: Jutjub

Njegov brat se zamonašio kada je Miloš bio dete, a Biković je često puta govorio koliko je vezan za brata.

Loading...

Međutim, njegov brat Iguman Mihailo Biković je ranije za “Puls” otkrio koliko mu znači brat.

– Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje – rekao je ranije otac Mihailo i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan.

On je otkirio i nešto što do sada nije u javnosti.

– Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav – dodao je.

Miloš je sa 16 godina starijim bratom izuzetno blizak. Ali su njihova životna interesovanja i pozicije dovele do toga da su često razdvojeni.

– Nedostaje mi brat. Često, često. Ali u svemu moraju da postoje žrtve zarad jednog višeg interesa. A taj viši interes je da svi dobijemo jedno dobro koje će oplemeniti naše duše- istakao je iguman.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...