SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET: Potegao iz Vrnjačke Banje u Melburn da bodri Noleta, pa postao TV zvezda! (VIDEO)

Fotografija Saše Burmaza, sudskog veštaka saobraćajne struke iz Vrnjačke Banje kako navija nasred Rod Lejver arene sa raširenom srpskom zastavom obišla je svet!

Noletov fan je privukao pažnju publike i medija, jer je neprekidno bio ogrnut trobojkom sa natpisom Vrnjačka Banja, dok je lokalni Kanal 9, koji je prenosio Australijan open, tražio od njega dozvolu da to zabeleži okom kamere, a snimak je ubrzo postao hit na društvenim mrežama!

Loading...

Saša Burmaz je preko rođaka obezbedio komplet karata za Australijan open, a Noleta je video izbliza neposredno posle treninga za prvi meč.

– Na treningu je bio tajac! Niko se ne čuje! Svi sede disciplinovano i gledaju, a Nole gine za svaku lopticu, kao da igra finale Grend slema! Prišao sam treneru Vajdi i pitao ga: “Brate, šta je ovo? Niko se ne čuje!” Vajda je samo stavio prst preko usta i rekao mi: “Pssst!” – prepričava Saša oduševljeno i dodaje da je posle treninga prišao Novaku.

– Pitao sam ga: “Jel može jedan potpis za Vrnjačku Banju?” odgovorio je da može, prišao mi i potpisao se na trobojku i kačket. Posle toga mi je rekao: “Hvala za podršku”, što mi je bilo izuzetno drago. Pozvao sam ga da jednom dođe u Vrnjačku Banju i pričini zadovoljstvo i gradu i meni da ga ugostimo – kaže verni navijač i otkriva kako je postao TV zvezda.

Popeo sam se na tribine, sa raširenom zastavom i gledao meč. Bila je gužva, pa sam se osvrtao da vidim da li je negde ostalo slobodnih mesta. Srećom, ugledao sam tri slobodna mesta i odmah se popeo da ih ugrabim i nesmetano raširim našu trobojku. Ubrzo posle toga mi je prišla ekipa Kanala 9. Pitali su me da li mogu da snimaju dok navijam, pristao sam, a oni su posle kratkog odbrojavanja: “Priprema 5, 4, 3, 2, 1”, zabeležili kako bodrim Noleta sa zastavom i podignuta tri prsta! To je emitovano za vreme Noletovog prvog meča, a meni je neposredno posle toga stiglo preko 1.000 lajkova! Kasnije sam saznao da je snimak emitovan i na jutjubu – zadovoljno kaže naš sagovornik i otkriva da je u Australiji proveo pet nedelja, zahvaljujući bratu i dedi Momčilu Momi Maričiću.

– Sam sam finansirao avionsku kartu do Sidneja, dok me je deda častio setom ulaznica za turnir u Sidneju i Melburnu. Uživo sam gledao Serenu Vilijams, Šarapovu, Nadala, Federera, kao i naše tenisere Filipa Krajinovića, Troickog, Aleksandru Krunić i naravno – Noleta! Upoznao sam mnogo navijača, a Nadalovom fanu sam na početku turnira poručio da ćemo se videti u finalu. Bio sam u pravu i izuzetno mi je drago što ga je naš najbolji sportista svih vremena bukvalno počistio i zabeležio istorijski uspeh osvajanjem sedmog trofeja u Melburnu – kaže Saša na kraju razgovora i poručuje da Vrnjačka Banja jedva čeka da im Nole dođe u goste.

Ko će kome, ako neće svoj svome!

Saša kaže da je za prvi meč Novaka Đokovića poklonio dve karte našem zemljaku i navijaču Crvene Zvezde.

– Prišao mi je naš čovek u Zvezdinom dresu, koji godinama živi u Sidneju i pitao me da li mogu da mu ustupim karte za Noletov prvi meč. Video me je kada je ušao u Melburn park, a onda je obišao čitavu Rod lejver arenu sa 16.400 mesta da bi me našao! Rekao mi je: “Brate, video sam te odmah sa srpskom zastavom. Nisam mogao da dođem do karata. Ostaviću ti sve što imam kod sebe, mobilni i torbu, samo da meni i ženi ustupiš karte da gledamo Noleta uživo.” Pošto sam i ja Zvezdin navijač odmah sam mu dao karte, ne tražeći ništa zauzvrat – prepričava Saša, koji se pun utisaka vratio iz Australije.

Izvor: Alo

Loading...