SRBIJA U ŠOKU! Šarčević poginuo u jezivoj nesreći

Srbin Nebojša Šarčević (29) poginuo je na autoputu M-50 u Irskoj, u blizini Dablina, prilikom saobraćajne nesreće dok je na motoru pokušavao da se uključi na auto-put.

Kako izveštavaju mediji I tamošnji mediji, Šarčević je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na raskrsnici koja spaja izlaznu rampu s auto-putem.

Loading...

Ambulatnim kolima je hitno prebačen u bolnicu Konoli u Blenčardstaunu, ali je ubrzo po dolasku preminuo. Auto-put je bio zatvoren nekoliko sati dok je trajao uviđaj, a vlasti su objavile javni poziv svedocima, naročito onima koji u automobilima imaju kamere, da se jave i pomognu istrazi.

Telo Nebojše Šarčevića preneto je na sudsku medicinu, a kada se istraga završi, biće prebačeno u Srbiju.

Šarčevićevi roditelji, koji su nakon završrtka rata u Hrvatskoj, iz Osijeka prebegli i skućili se u Šapcu, u potpunom su šoku. Ne mogu da veruju da im je sin poginuo. Vest o tragičnoj smrti tužno je odjeknula i kod Nebojšine rodbine. Brat od ujaka Željko Danilović, koji živi u Novom Sadu, skamenjen je od bola.

– U šoku sam. Divan momak, ambiciozan, vredan… Otišao je u potragu za boljim životom. Dobro mu je išlo i snašao se u dalekoj Irskoj. Kako da se desi ova tragedija… strašno! – očajan je Danilović. Kako kaže, ne može da veruje da ga više nema.

Nebojša Šačević je iz Šapca u Irsku otišao pre gotovo četiri godine. Tamo je, u početku, vozio viljuškar u jednoj kompaniji, a kasnije je, prema rečima njegovog brata od ujaka, otvorio i svoju privatnu firmu… Kobna vožnja na motoru prekinula je sav njegov uspeh.

Po saznanjima portala Dnevnik.rs, posle komplikovane papirološke procedure, posmrtni ostaci Nebojše biće u Srbiju dopremljeni sredinom naredne nedelje, a biće sahranjen u Šapcu.

Inače, u ovoj godini, po nezvaničnim informacija, u inostranstvu je pogunulo 260 državljana Srbije.

 

Izvor: Espreso

Loading...