DRAMA! Policija prekinula nastup Rade Manojlović! Usledilo HAPŠENJE!

Beriz Kabilović, žestoki momak iz Tuzle, priveden je u petak na otvorenju vlastite diskoteke.

Kabilović je, naime, uhapšen oko tri sata ujutro kada su u klub upali specijalci i nekoliko inspektora. Objekt hotela bio je opkoljen, a na otvarenju je pevala Rada Manojlović.

Loading...

Kabilović je, navodno, negodovao kada su policajci hteli da ga pretresu, što je potvrdio i njegov advokat Bakir Hećimović.

Hećimović je naveo da je njegov klijent zahtevao advokata, a da je uhapšen jer je odbio naredbu policijskog službenika, kao i da je pušten na slobodu, bez ikakve prijave.

S druge strane, policijski izvori navode da su u klubu, nakon upada policije, pronašli nekoliko paketića za koje se sumnja da je u njima bio kokain, te da nije utvrđeno kome pripadaju. Takođe, nezvanično se saznaje da su policajci imali operativna saznanja da se u diskoteci nalazi nekoliko istaknutih članova automafije s Pala, te da je to bio dodatni razlog da se uđe u objekat.

Tokom racije, kako se prenosi, uhapšeno je još nekoliko muškaraca koji su se nalazili u klubu. Među njima su i dvojica poznatih tuzlanskih biznismena čiji identiteti nisu saopšteni.

Loading...