SRBI SU ZBOG KIM OD NJEGA NAPRAVILI ZVEZDU NA INSTAGRAMU: Oglasio se Nauranac koga je preko noći zapratilo 35 000 Srba

Nauranac Anou Debao, koji se ni kriv ni dužan proslavio na Instagramu nakon što je njegova zemlja povukla priznanje Kosova, oglasio se na Instagramu i zahvalio desetinama hiljada pratilaca iz Srbije.

Stanovnik male zemlje Nauru posebno je istakao stranicu „Neguj mo srbski“ koja je od njega napravila prvog influensera malene zemlje na Pacifiku, tako što je pokrenula akciju da ga zaprati više ljudi nego što ostrvo ima stanovnika.

Loading...

„Zdravo, ja sam Anou Debao, ovo je odgovor mojim pratiocima iz Srbije, kojih je 40.000. Sve je ovo zahvaljujući stranici ’neguj mo srbski‘. Nadam se da sam to dobro izgovorio jer baš ne znam i ne razumem vaš jezik, ali se nadam da ću narednih nedelja i meseci naučiti više od vas. Oprostite mi što sam kasnio sa odgovorima na vaše lajkove, komentare i poruke“, rekao je na Instagramu Anou pokušavajući da na našem jeziku izgovori ime stranice koja mu je donela više od 40.000 pratilaca iz naše zemlje.

Anuo je neko vreme bio u šoku iznenadnom slavom na internetu i otkriva šta mu je sve prolazilo kroz glavu.
„Deo mene i dalje veruje da je ovo jako komplikovana prevara“, kaže Anou, ali ipak ne misli da je to slučaj nakon što je iščitao silne komentare i prevodio ih sa srpskog.

Podsetimo, Ivica Dačić, ministar inostranih poslova Srbije, potvrdio je za Sputnjik da je Republika Nauru povukla priznanje Kosova.

Izvor: sputniknews.com

Loading...