MONSTRUOZNO! Otac godinama silovao i tukao maloletne ćerke, pokušao da ih ZAPALI ŽIVE posle prijave

Konačno uhapšen

Bojan P. (45) skidao maloletne ćerke i dirao ih po polnim organima! Pretio im: Ako ikome kažete, ubiću vas! Bio u bekstvu od 2013. do 2019, uhapšen kada je pokušao da zapali kuću u kojoj mu žive ćerke i bivša žena!

Loading...

Bojan P. (45) iz beogradskog naselja Kaluđerica osuđen je juče u Drugom osnovnom sudu na šest godina zatvora jer je tukao i seksualno zlostavljao dve maloletne ćerke! Monstrum ih je 2012. i 2013. godine skidao gole i dirao ih po polnim organima, preteći im da će ih ubiti ako nekom kažu šta im radi!

Kad su devojčice smogle snage da se požale majci, Bojan je pobegao i narednih šest godina krio se od policije! Uhapšen je tek u martu 2019, kad je pokušao da zapali kuću u kojoj mu žive ćerke i bivša supruga!

Kako smo saznali, Bojan se još 2011. razveo, a ćerke su ostale da žive s njim jer njegova supruga nije imala uslove da brine o deci. Još iste godine je počeo da se iživljava nad devojčicama. U julu 2011. došao je kući mortus pijan i počeo da bije ćerke jer su potrošile džeparac!

– Ćerku M. P. je brutalno išamarao, a onda ju je šutnuo u leđa. Dete je od siline udarca odletelo i glavom udarilo u orman, pri čemu je zadobilo modrice i rasekotine. Bojan je zatim zgrabio i stariju ćerku J. P., pa ju je bacio na krevet, izudarao je po licu i vukao za uši – navodi naš izvor iz istrage.

Devojčice su se, kaže on, tada požalile majci, a ona je odmah sve prijavila policiji.

– Nažalost, tada nije postojala mera zabrane prilaska, pa je protiv Bojana podneta prijava i on je ostao u kući sa ćerkama. Međutim, tortura je postala još jezivija, pa je monstrum naredne godine, 2012, počeo i seksualno da zlostavlja ćerke. Početkom te godine Bojan je ćerkama naredio da idu u svoje sobe. Zatim je naizmenično odlazio kod njih i legao sa njima u krevet. Obe ih je skinuo i dodirivao po polnom organu, preteći im da će ih poslati u dom za nezbrinutu decu, pa čak i ubiti ako budu nekom rekle šta im je radio. Prestravljene devojčice su iz straha ćutale – objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, ova tortura se više puta ponovila, a sve je kulminiralo 7. maja 2013, kada je Bojan otišao do kreveta, u kom su bile obe ćerke, i legao između njih.

– Skinuo im je pidžame i dodirivao ih po telu. Devojčice su i tada samo ćutale i tiho jecale. Narednog dana je ostao sam sa M. P. i ponovo je napastvovao. Skinuo joj je odeću, pa svoj polni organ prislonio uz njen. U tom trenutku se starija ćerka J. P. vratila iz škole i zatekla stravičan prizor. Tada im je prekipelo, pa su pobegle kod majke i sve joj ispričale. Majka je odmah otišla u policiju, a Bojan je pobegao – rekao je naš izvor.

Za monstrumom je raspisana poternica i on se uspešno krio od policije sve do ove godine. U međuvremenu, Bojanove ćerke su se vratile u kuću u Kaluđerici sa svojom majkom, a Bojanu je izrečena mera zabrana prilaska, u skladu sa novim Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

Bojan je to saznao i rešio je da ih sve pobije!

– Polovinom marta počeo je da lupa na vrata i prozore, urlajući: „Izađite napolje, miševi, zapaliću vas!“ Majka i ćerke iz straha nisu htele da napuste kuću, pa čak ni da pozovu policiju. Bojan im je isključio struju i vodu, a zatim je seo na stepenište ispred ulaznih vrata i ispijao vinjak iz flaše. Sutradan ujutro, majka i ćerke su htele da izađu iz kuće i da odu u policijsku stanicu, ali su videle Bojana kako i dalje sedi ispred vrata i pije. Kad ih je video kroz prozor, polio je stakla ostatkom vinjaka, pa pokušao da zapali kuću bacajući zapaljene papiriće i cigarete – kazao je naš izvor.

Devojčice su tad mobilnim telefonom pozvale policiju i nasilnik je uhapšen i poslat u pritvor.

Po starom zakonu

Bojan je, inače, osuđen po starom zakonu, koji je nasilnike tretirao dosta blaže, iz razloga što je krivična dela počinio pre donošenja novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici.

– Da mu je suđeno po novom zakonu, najverovatnije bi dobio i više od šest godina zatvora. Ova kazna je po starom zakonu skoro maksimalna. Takođe, osuđenom je izrečena i mera obaveznog lečenja od alkoholizma i produžen mu je pritvor do pravosnažnosti presude – objasnio je naš sagovornik.

Izvor: Alo.rs/Informer/M.Č.

Loading...