STANIJA GA OTKAČILA, ON NE ODUSTAJE! Starletin oženjeni bivši verenik poslao OŠTRU PORUKU

Asmin Durdžić se oglasio na društvenoj mreži Instagram i Staniji poslao jasnu poruku!

Starleta Stanija Dobrojević je raskinula veridbu sa Asminom Durdžićem pre četiri dana, a potom otputovala u Kinu na poslovni put, odakle se odmah oglasila. Ona je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a majica koju je nosila imala je zanimljivu poruku za Asmina i njene pratioce – na njoj je na engleskom pisalo da je ona trenutno slobodna.

Loading...

Asmin, inače suprug aktuelne učesnice „Elite“ Aneli Ahmić, se javno oglasio povodom ovoga i poručio da ne odustaje od Stanije. On je podelio istu fotografiju uz pesmu „Ona je moja“, koju izvodi Dejan Matić, a potom dopisao sledeće reči:

– Nije slobodna. Prepraviće Asmin – napisao je on.

Podsetimo, ona je za Republiku pre gostovanja u emisiji „Amidži šou“ priznala da napušta Srbiju nakon skandala i da će Asmin morati da joj dokaže ljubav, kako bi je vratio.

– Osećam se katastrofa, želela sam da prekinem to. Ranije su bili skandali, ali izmišljenje priče, a ovo je moj život. Nisam nikome rasturila brak, nikoga nisam otela. Taj čovek nije oženjen. Tražila sam papir. Ja sam samo htela istinu. Šta god da jeste, ja sam htela istinu. Našla sam se u neobranom grožđu, ne znam u šta da verujem. Ostavila sam ga zbog prepiski i glasovnih. Ja mogu da oprostim sve pre trenutka ulaska u vezu sa mnom, posle toga ne. Skinula sam prsten. Da, istina je da sam izgubila bebu, i to me je poremetilo. To sam priželjkivala dugo, da bi se desio preokret. On je sa mnom danas bio kod lekara. Meni je u glavi haos! Ali mogu da kažem da je ta unutra iscenirala, to je namešteno. Sve što je izašlo u medijima, on je kačio na Whatsapp. Meni je sve ovo dno dna! – dodala je Dobrojevićeva.

– Moj najveći problem je bio što je on druge vere. Zna se moja prošlost, šta sam prošla u detinjstvu. Nisam obična Srpkinja. Možda su za nekog tabu tema, ali meni je to bio najveći problem, kako ću reći porodici. Krila sam, a sada svi moji čitaju da sam rasturačica braka. Ne znam šta moji misle, nisam ni pričala sa njima. Do pre par sati sam bila sa njim, danas sam raskinula. Rekla sam mu: „Ako me poštuješ i voliš, sad me samo pusti. Idi i miri se sa bivšom ili budi sa nekom petom, ali meni treba da budem sama“. Prošlo mi je kroz glavu da je sve iscenirano. Mene on nije osvojio parama, stvarno se trudio… Ja nisam htela da budem sa njim zbog druge vere i jer sam mislila da je bio u fazonu starlete, automobili. On je došao, iznajmio stan preko puta mog i svakog dana smo pili kafu… Tako je krenulo… „Elita“, uh… – ispričala je starleta za Republiku.

Izvor: Republika/B. P. M.

Loading...