PEVAČICA PROGOVORILA: Milica Pavlović gorko PLAKALA na OVAJ zahtev Popovića i Jakšića

Jedva je uspela…

Loading...

Milica Pavlović prošla je trnoviti put do zvezda, a njen početak na estradnom nebu nije bio nimalo lak.

Muzičarka i profesorka pevanja, Suzana Branković poznavala je pevačicu, kako kaže, još od njene 15. godine, te je jednom prilikom navela kako se trud i rad i te kako isplate.

– Ljudi, ova žena je vredna divljenja. Svaka ti čast na svemu što si sama izgurala (naravno, uz pomoć mnogobrojnih prijatelja, koji su uvek tu za tebe). Čast mi je što te poznajem od tvoje 15. godine, kada si dva puta nedeljno prelazila više od 300 kilometra raspalim autobusima, po hladnoći i vrućinčini, da bi dolazila na časove pevanja… I koliko si se sekirala i plakala kod mene posle svake „Grandove“ emisije, čitajući zlurade komentare na svoje nastupe… Sada svi mogu da ti ‘pljunu pod prozor’. Najdraže mi je što si ostala predivan čovek, što te ništa od toga nije promenilo i pokolebalo u ostvarivanju svojih ciljeva. Sada živi svoj san i uživaj u plodovima svog mukotrpnog rada. Još jednom, svaka ti čast na svemu, na istrajnosti i profesionalizmu – pisala je Suzana jednom prilikom javno Milici.

Još jedan od velikih stresova Pavlovićeve iz prošlosti povezan je sa čelnicima „Grand produkcije“, Žikom Jakšićem i Sašom Popovićem.

Kako Telegraf.rs saznaje još davne 2011. godine kada se Milica prijavila za veliko muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ zaplakla je i to pred potpisivanje ugovora.

Pevačicu su uspeli da rasplaču Žika Jakšić i Saša Popović, nakon što su je pozvali da posle audicije potpiše ugovor o učešću u takmičenju. I kada su joj dali ugovor kako bi ga prelistala i sutra dan odlučila da li će potpisati i početi da se takmiči, Popović i Jakšić došli su na ideju da Milici daju nadimak i to „Mimi“.

Tada mladoj početnici se nadimak uopšte nije svideo, pa je čak na potpisivanju ugovra i zaplakala pred njima.

– Pre nego što je potpisala ugovor da postane učesnik, još pre početka emitovanja Milica je već pustila prvu suzu. Popović i Žika predložili su da Milica dobije umetničko ime – Mimi. Ona je plakala taj dan, jer se suočavala sa čelnicima tako velike produkcije. Na kraju je naravno uspela da izgura i ostane bez umetničkog imena – otkrio je izvor za pomenuti medij.

Source link

Loading...