Oglasila se zvezda „Granda“ osumnjičena da je USMRTILA čoveka

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenj Zvezde Granda Mahir Petrović, koji je osumnjičen da je 31. jula 2023. osumnjičen da je u Gornjem Vakufu  „audijem“ usmrtio pešaka J. B. i pobegao s mesta nesreće, neće biti pritvoren, saopšteno je nedavno iz Tužilaštva Srednje-bosanskog kantona.

Loading...

Pevač se ovih dana prvi put oglasio na svom Fejsbuk nalogu i otkrio da je mislio da je udario psa, a ne čoveka.

„Na putu kod ‘Binga’ odjednom je nešto udarilo, ja nisam vidio nikoga, niti sam šta vidio na putu. Moje kolege su rekle da vozim, da je bio pas na putu. Išao sam trećom brzinom, nekih 70-80 km na sat. Ja da sam vidio da je čovek na putu, ja ne bih bežao nikako. Od tog dana sam smršao 20 kilograma. Na tabletama sam za smirenje svaki dan, poludeo bih da ih ne pijem“, napisao je Petrović, a onda otkrio da se vratio na mesto nesreće drugim automobilom!

„Udaljili smo se sa mesta nesreće i skrenuo sam ponovo u svoje selo. Kada sam došao kući, uzeo sam bratovljev auto i otišao da vidim šta sam udario. Tada sam plakao, a kolege su mi govorile da nije čovek. Kada smo ponovo došli na mesto nesreće, vidio sam policiju i trake po putu. Tu sam se prepao i nisam znao šta da radim, to je strah koji se ne može opisati. Ovim putem želim da porodici Batinić izrazim saučešće. Nisam poznavao čoveka, pokojnog Jozu B., ali mi je žao, pola mene je otislo s tim čovekom“, napisao je pevač i dodao:

„Kako sam kasnije video, pokojni Jozo B. se kretao po sred puta, ali ljudi, je li to od Boga ili ne znam, ali stvarno nisam ništa video. Da sam video, skrenuo bih u banderu, pa bih se sav polomio. Iskreno, žao mi je čoveka i njegove porodice. Teško je, razumem sve. Verujte, da je pola mene umrlo s tim čovekom. Nažalost, Jozu ne možemo vratiti, ali bih želeo da se vidim sa njegovom porodicom. Žao mi je čoveka, mene moja duša boli i ne bih volio da se bilo ko nađe u ovakvoj situaciji – napisao je Petrović na svom Fejsbuku.

Source link

Loading...