Susret sa Marinom Tucaković mu ZAUVEK promenio život, a evo kako Džej i ona IZGLEDAJU u novom filmu

Večeras je u Džejevom omiljenom lokalu na Dorćolu održana promocija filma „Nedelja“ i prikazan je prvi trejler!

Loading...

Izašao je trejler za dugoočekivani film „Nedelja“,  koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića. Film donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Sudeći prema objavljenom trejleru, ovo ostvarenje će sasvim sigurno oživeti uspomene na poznatog muzičara i nikog neće ostaviti ravnodušnim.

„Nedelja“ prikazuje duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih, kao i tranziciju koju je čitavo društvo i država doživela prilikom ptrelaska u devedesete godine. Ovo je film o prijateljstvu i uspehu u kom se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike. Jedan od najupečatljivijih momenata jeste Džejev sudbonosni susret sa Marinom Tucaković i Futom.

Poznati Dorćolac oduvek je maštao da postane neko bitan, a muzika je bila njegov put. Iako nije imao lako detinjstvo koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih. Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi, koji su se potrudili da na pravi način prenesu Džejev život na filmsko platno. Scenario je napisao Stefan Bošković, a režija je poverena Nemanji Ćeraniću.

– U ovom lokalu smo jer je Džej do zadnjeg dana ovde za šankom sedeo. Čak i pred smrt, zadnjeg dana je bio tu – otkrio je njegov prijatelj.

Detalje emotivnog razgovora portala Srbija Danas sa Džejevim prijateljem pogledajte klikom na link ispod.

Source link

Loading...