Aleksandra Mladenović otkrila da li je TRUDNA, pevačica poslala svima jasnu poruku

Domaću estradu trese skandal koji je usledio nakon što je Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka koji je uznemiravao i koji je danas pušten na slobodu nakon što je noć proveo u stanici.

Loading...

Nakon njegovih izjava otkrila je da li je trudna kao što tvrdi njen bivši.

Nakon njegovih izjava otkrila je da li je trudna kao što tvrdi njen bivši.

Stefan Čečar oglasio se i izneo šok tvrdnje kako su on i pevačica radili na prinovi, povodom čega se oglasila pevačica.

– Bože, gospode, ja ne znam šta je ovo. Verujete čoveku koji je juče izašao iz „Laze Lazarevića“. Nisam trudna, to su gluposti – kroz plač kaže Aleksandra Mladenović.

Podsećamo, Stefan je za pomenute medije rekao kako mu je žao zbog cele situacije i da se oni mnogo vole.

– Otišao sam po stvari, kada sam pitao da mi ih da, policija me je odvela. Spavao sam u stanici, nisam bio nasilan, samo sam tražio svoje stvari koje su ostale kod Aleksandre. Ona je svesno htela da me pošalje u zatvor, ali nije uspela. Bio sam u stanici do 13 časova, pa sam išao kod sudije, gde sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 evra. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugom. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osećam – govorio je on za Informer, pa dodao:

– Ona me je prijavila u besu, sve najgore stvari je rekla za mene. Otišao sam po neke stvari i da popričamo na miran i normalan način. Nisam uopšte bio agresivan, bio sam smiren skroz. Žao mi je to se ovo dešava jer smo radili na bebi.

Source link

Loading...