Bebicu OMAĐIJALI Kulići? „Ovaj pravi Nenad ne liči na onog koji je bio s njom“, Miljana kipti od besa

U sinoćnoj emsiji „Gledanje snimaka“ takmčari rijalitija „Elita“ imali su priliku da vide kako Nenad Macanović Bebica ogovara svoju bivšu devojku Miljanu Kulić u društvu Milene Kačavende.

Loading...

Nakon toga Teodora Delić je prva komentarisala snimak, gde je pred svima priznala da ju je sramota Bebicine veze sa Kulićevom.

– Milena ne provodi toliko vremena sa mnom, a meni je bitno da je Nenad rekao da ja ne ljubomorišem. Na žurki sam ja imala zapažanje. Meni je najveći problem što je on bio sa Miljanom Kulić, to je njegova sramota, a ne moja. Ona je bre devojka za sprdanje, i ja bih se sprdala kao Terza, a za Nenada pa verovatno su ga omađijali, jer ovaj pravi Nenad ne liči na onog koji je bio sa njom. Blam je jer to ne može da se izbriše, blamantno mi je to – rekla je Teodora.

– Ona nalazi izgovore, a njoj smeta Miljana Kulić, a to joj je izgovor jer joj smeta ovaj skraćeni. On je toliki ološ koji priča laži. Ma ova Takijeva magistrala koja ga je lizala – odbrusila je Kulićeva.

– Ma ajde molim te snimali te četovorica golu – dodala je Teodora.

Kulićeva je nakon toga za pomenuti snimak optužila Janjuša, što je njemu zasmetalo i smatra da će joj biti žao što mu je taj teret stavila na leđa.

Source link

Loading...