Večeras TAČNO U 22:24 sata stiže sudbinski događaj

Kao što to obično biva u astrologiji, nakon pomračenja Sunca (14. oktobar), obično stiže i pomračenje Meseca, što nas očekuje danas tačno u 22:24 minuta u znaku Bika, a ovaj astrološki uticaj osetiće svi horoskopski znakovi.

Loading...

– U subotu uveče nas dočekuje pun Mesec i eklipsa u znaku Bika, koja će uticati na emotivne odnose i finansije, kako na ličnom tako i na kolektivnom planu.

Pucaju odnosi zasnovani oko novca

Biće pogođeni svi oni odnosi koji se zasnivaju na zajedničkoj vezanosti oko novca, imovine, materijalnih dobara, ali i oni koji su zasnovani na posesivnosti, ljubomori i manipulaciji. Najbolje je ovaj dan provesti u tišini bez nekih rizičnih situacija jer eklipsa pojačava emocije i reaktivnost u ljudima pa se više dešava nezgodnih situacija.

Mars u opoziciji sa Jupiterom daje upotrebu agresije i sile

– Mars u opoziciji sa Jupiterom daje upotrebu sile, agresiju i zloupotrebu sile posebno u vezi teritorije, posedovanja i novca. Izbegavajte rizične poslove, ulaganja i kredite, kao i opasnosti. Pojavljuje se unutrašnji konflikt između emotivnog i racionalnog dela. Kao da se dve strane u vama bore za prevlast. Sve što ste danima potiskivali sada izlazi na površinu. Trigeri mogu biti finansijske prirode, ili različiti oblici nezdrave vezanosti za nekoga ili nešto – rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.


Source link

Loading...