„Napravio me je budalom, a Coka je SAUČENIK“ Puče prijateljstvo pred kamerama, Marinković uništio Lakića

Ponovo varniči…

Loading...

Voditelji Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi su u večerašnjoj emisiji „Pitam za druga“ ugostili bivšeg zadrugara Ivana Marinkovića i njegovu suprugu Jelenu. Njih dvoje su prokomentarisali Nikolu Lakića i njegovo ponašanje, kao i „nož u leđa“ koji im je zabio.

– Lakić je rekao da ne vređa žene, pa su onda ljudi koji se bave klipovima na instagramu napravili klip gde se on u drugom rijalitiju maklja sa ženom. Lakić k*kić je ozbljno smeće i loš čovek ispao. Niko me nikad ovako nije napravio budalom. Sve je to hinjski – rekla je Jelena.

– Šta misliš što je to uradio? – pitao je Panda.

– Ovo je previše zabavna emisija da bismo pričali o tome. Zamisli koliko smo bili bliski, stavrno smo bili i ja danima govorim da mi je bezveze što njegovu ženu moram da pominjem, ali ona je u svemu tome unutra bila. Tu moramo da se vratimo na priču Ane Ćurčić i Zvezdana kad sam je optužio da je saučesnik u delu, jer kad tvoj muž ide u krivično delo, a ti ga ne zaustaviš, što znači da je Coka saučesnik – dodao je Ivan.

– Nije on iskoristio samo Ivana, iskoristio je i Anu Ćurčić. On je hteo da se pročuje da je imao intimne odnose sa Anom. On je svaki dan kontradiktoran i ima novu priču – nadovezala se Jelena.

– On se nada ulasku Aninom – rekao je Ivan.

Source link

Loading...