„Opet sam preživljavala svašta od njenih ljudi“ Dragana Mirković o epskom sukobu sa Cecom

Rivalstvo izmedu njih obeležilo je devedesete godine. One se nikada nisu družile, ali se na estradi šuškalo da je Gaga bila na muzičkom tronu, dok Svetlana nije objavila album „Fatalna ljubav“ 1994. godine.

Loading...

Sukob koji je počeo devedesetih, nastavio se i u novijim vremenima. Pre nekoliko godina pojavio se audio snimak sa snimanja novogodišnjeg programa na Javnom servisu, a u pitanju je razgovor Cece Ražnatović i Dragane Mirković koje su se slučajno srele u prostorijama RTS-a.

Do neprijatne situacije došlo je i 2018. godine, na snimanju jednog novogodišnjeg programa.

Dragana se prva javila, Ceca otpozdravila, ali nakon toga je usledilo pitaje: „Da li se mi poznajemo ili ne“. Ceca joj je odmah odbrusila: „Ne znam ti odluči, jer me čas poznaješ, čas ne poznaješ“.

– Ja sam odlučila i rekla „dobro veče“, a sad… Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste – nadovezala se Dragana.

Ranije se spekulisalo da njih dve nisu u najboljim odnosima zbog rivaliteta, a ovaj snimak je bio samo potvrda toga.

Iako su obe izbegavale ovu temu, Dragana je sada objasnila da nesuglasice datiraju još iz perioda devedesetih godina.

– Sve datira od devedesetih, kada nije bilo nimalo naivno i kada sam ja doživljavala mnogo teških stvari od Cece i njene ekipe. Uvek sam birala put koji podrazumeva sklanjanje, ćutanje, godinama. Došao je trenutak kada je moja koleginica Ceca bila zabranjena na ovoj televiziji zbog nekih ružnih stvari koje je učinila čelnim ljudima, i u svim medijima u Srbiji, da se razumemo.

– Tada je mene zvala i rekla: „Imala sam potrebu da te pozovem i da ti kažem da sam fascinirana time što nemaš ni gram sujete u sebi, kao koleginica, i da sam ja više ispoštovana na tvojoj televiziji nego ti sama“. Ja sam tada samo pokazala kakav sam čovek i kakva sam koleginica. Posle toga je opet sve došlo na staro. Opet sam preživljavala svašta od njenih ljudi, i svi znamo ko su ti ljudi i kako je išlo. Iskreno, mnogo mi je teško da pričam o tome, ali sam izdržala. Ćutala sam i ćutala. I evo, sad smo se srele posle toliko godina i smatrala sam da je najnormalnije ljubazno, kulturno reći nekome dobro veče – rekla je Dragana, prenosi Informer.

Podsetimo, Ceca je svojevremeno prokomentarisala odnos sa Draganom i tom prilikom kazala da joj je zamerila loše komentare na njen račun i račun njene porodice.

– Da vam kažem nešto, vi ste imali priliku da čujete snimak, doduše ja se slabije čujem zato što sam bila u prolazu, jer sam se vraćala sa snimanja. Dragana je sedela pored moje garderobe, i, naravno, ja sam tu morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada vas neko godinama u lošem kontekstu indirektno komentariše i proziva na jedan jako ružan i perfidan način i komentariše na ružan način i moju porodicu, i mene, i karijeru, ne očekujete da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom je i njoj bilo uzvraćeno, bez ikakve moje loše namere. Niti imam lošu nameru, niti sam ja takva osoba po prirodi. Drugo, godinama se spočitava, sada sam videla i neke naslovne strane, niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci, nikada ni za koga nisam rekla ružnu reč, nemam potrebu za tim. Ja joj od srca želim da snimi hit i da nađe mir – rekla je tada Ceca.

Source link

Loading...