„To što je uradio Aneli je grozno“ Žestoki rafal po Janjušu, ona OVO ne može da mu zaboravi

Otvoreno priznala sve.

Loading...

U toku je emisija „Pitanja novinara“ u kojoj učesnici „Elite“ odgovaraju na pitanja pripadnika sedme sile.

Voditeljka Dušica Jakovljević, je najavila ulazak nove učesnice, Žane Đorđević, pa je popričala sa njom.

– Oglašavala si se i zaratila sa Asminom, Anelinim bivšim mužem, kako posmatraš ceo taj ljubavni trougao? – pitala je Dušica.

– Moje mišljenje se nije promenilo. Što se tiče Asmina, neko ko javnim putem poništava mnogo žena, braneći svoju ljubav, taj vid zaštite je za mene mizeran i gnusan, njemu bi te reči uputila i javno. Sve su to dečije priče, sa moj tačke glediša, ne mogu to da shvatim i takav bodigard može da se iznajmi za 50 evra, pa ga žene angažujte. Pre bih rekla da je ljubav bila izmežu nje i Marka Markovića a ne Asmina. Ovo što je Aneli uradio je grozno, pa da je najgora na svetu, rodila mu je dete i jako je ružno govoriti o njoj na takav način – rekla je Žana.

– Kakav je tvoj odnos sa Markom Markovićem? – pitala je Dušica.

– Mislim da čovek privatnost treba da zadrže sa sebe. Maki i ja smo u fantastičnim odnosima, odlična komunikacija ali mi donekle smeta ta razlika u godinama ali ostavljam prostora da vidim da li će taj odnos ići, neka ostane „veza bez veze“ kao i odnos Aneli i Janjuša – rekla je Žana.

– Kako ti se čini taj odnos? – pitala je Dušica.

– Janjušu je svaki odnos krenuo iz te tačke druženja. Sa moje tačke gledišta, Janjuš ima veće emocije od Aneli. Prošle godine je bio jako bezobrazan i meni prebacivao isti odnos u kome je on trenutno. Što se mene tiče, ja sam emotivno zauzeta ali šta će se dešavati, ja ni samoj sebi ne verujem. Marko radi na sebi i školuje svoj glas u cilju da postane pevač – rekla je Žana, koja očigledno ne može da zaboravi Janjuševo ponašanje iz prošle sezone.

– Kako ti deluju Bebica i Miljana? – pitala je Dušica.

– Ona je moja miljenica. Lične konflikte mogu da razumem, Matora i Đedović ali udaranje na njeno majčinstvo mi je dno. Terza je prošle godine bio u korektnim odnosima sa Miljanom a ovo njegovo novo ponašanje i rijaliti igra su mi presmešni. Ne mogu da podržim da je Miljana loša majka jer sam bila prisutna i svedočila njenom odnosu sa Željko – rekla je Žana.

– Da li si imala prilike da vidiš prepiske Aneli i Asmina, dok je on bio sa Stanijom? – pitao je Darko.

– To je igra bez granica. Ne mogu da prihvatim da Stanija nije znala sa kim se viđa, to je sve mlaka voda i priča koja može da se prosipa gledaocima. Ona i te kako nasmejana dolazi na emisije, kaže da je prošla kroz pakao, ja ne vidim da joj to nešto smeta -rekla je Žana.

– Kako gledaš na odnos matore i Anite, posle prepiski koje su isplivale javno? – pitao je Darko.

– Ja sam godinu dana starija od Anitine majke i ne bih mogla da je komentarišem, jer mogu da joj budem majka. Ako su one srećne ja ih podržavam i želim im sve najbolje – rekla je Žana.

– Da li ti je Marko prokomentarisao da se čuo sa Stanijom tokom celokupnog dešavanja? – glasilo je pitanje.

– Mi imamo otvoren odnos ali nije mi rekao da su se čuli a smatram da bi mi rekao. Nisam primetila da mu smetaju moji komentari upućeni Staniji ali verujem da mu nije prijatno. Smatram da je bilo ljubavi između njih dvoje – rekla je Žana.

Detaljnije pogledajte u videu.

 

Source link

Loading...