Odrasla je u TROŠNOJ kući sa POLJSKIM toaletom

Otac pevačice Rade Manojlović, i pored toga što njegova ćerka odlično zarađuje i nema potrebe da se brine za egzistenciju, radi u polju, ali i na pijaci. Manojlovićeva je odrasla u jednoj trošnoj kući, a godinama su se služili poljskim toaletom.

Loading...

Naime, kako je jednom prilikom Rada Manojlović rekla, on od ujutro do naveče ide u polje i radi, dok četvrtkom i subotom radi na pijaci, gde prodaje, između ostalog, toalet-papir.

– Moj tata prodaje toalet-papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin… Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i pre nego što sam postala popularna – napisala je pevačica na Tviteru.

U dvorištu su gajili razne životinje, a kako je jednom prilikom rekla pevačica, ona i sestra Maja se nikad nisu bavile time jer je njihov zadatak bio da sređuju kuću. Traktori, kombi i razni krš mogao je da se vidi u dvorištu u kom je pevačica odrasla.

Koliko je pevačicin otac vredan i ne boji se posla, otkrio je za vreme korone, kada njegova ćerka nije mogla da radi i nastupa.

– Ako ne bude nastupa zbog korone, Rada će živeti od moje rakije. Razmišljali smo da napravimo brend i da piću damo ime ‘Radina rakija’. Moja deca su deca sa sela i zbog toga nikada ne moraju da brinu jer se ovde uvek nađe način da se preživi – rekao je Rade Manojlović, otac popularne pevačice, prenosi „Kurir“.

Source link

Loading...