Pismo ljubavnice o kom bruje mreže

Pismo koje je ljubavnica poslala ženi preplavilo je mreže.

Loading...

Ljubavnica je odlučila da pošalje pismo supruzi kako bi joj otvorila oči i ujedno saopštila da je samo ona ta koja može da prekine aferu između njenog supruga i nje. Pismo je postalo viralno, a mnoge žene su istakle da ne mogu da veruju da je neko ovako nešto uradio. Ljubavnica je u pismu detaljno opisala vezu, piše Stil. Otvoreno je priznala kako su se sastajali, kako je njen suprug često dolazio kod nje pod izgovorom da ide u teretanu. Prenosimo ga u celosti:

„Sigurno si zaprepašćena čitajući ovo, ali istina je da tvoj suprug nije onakav kakvim ga ti vidiš. Osećam potrebu da ti otkrijem nešto što će ti slomiti srce, ali je važno da znaš istinu. Već pola godine sam u vezi s tvojim suprugom, a ti nisi znala ništa o tome. Viđamo se kad on tebi kaže da ide u teretanu. Možda nisi primetila promenu u njemu jer uopšte ne ide tamo. Umesto toga, dolazi kod mene svaki drugi dan. Iako smo osećali privlačnost jedno prema drugom, vreme je da staviš tačku na našu aferu.

Tvoj suprug je frustriran tvojim ponašanjem. Nervira ga što ga pratiš svuda i što stalno kritikuješ sve što radi. Nervira ga tvoja stalna nervoza i odbijanje svakog pokušaja da te usreći. Dolazi kod mene, ali ne zato što me voli, već da bi se oslobodio stresa i pronašao razumevanje koje kod tebe ne nalazi. Molim te, pusti ga da te voli, pusti ga da te usreći, prestani stalno da ga kritikuješ.

Možda ćeš poželeti da ga ostaviš nakon što saznaš za aferu, ali pre nego što doneseš odluku, razmisli o svojim postupcima. Ja sam inicirala našu vezu, a on je bio više zainteresovan za razgovor. Često smo pričali o tebi, više nego što smo delili nježnost. Ne želim više da se mučim, ni ja ni on. Vraćam ti ga da rešite svoje probleme. Razmisli dobro o svemu“, glasilo je pismo.

Source link

Loading...