Bezobrazluku nikad kraja, vozio stranca, pa ga „ODRAO“, ali jednu stvar nije znao!

Svima je poznato da je vožnja taksijem poskupela u poslednje vreme i da su pojedini vozači spremni da vas vozikaju po gradu ako vide da niste iz Beograda kako bi vam naplatili više. Ono što takođe rade je da dnevnu tarifu prebace na noću, te će vas vožnja koštati dosta više.

Loading...

Međutim, ono što se dogodilo jednom momku iz Amerike je prava krađa. Taksista je pretpostavio da mladić ne zna koje su cene u Beogradu, ali se prevario jer je on nekada živeo u Beogradu. Svojim telefonom je snimio taksimetar koji se vrti velikom brzinom, a njegova drugarica je sve objavila na društvenim mrežama.

– Drug je došao iz Amerike (stranac je), uzeo taksi od aerodroma do Beograda na vodi. Ovoliko je otkucalo, a još nije ni stigao do Novog Beograda. Naplatio mu je 100 evra do Beograda na vodi. Drug je rekao kako to nije cena, jer je živeo u Beogradu, na šta je pokvareni takstita rekao „pa ovo su ti nove cene. Umoran od puta, nije imao živaca da se raspravlja. Tablice je upisao, a ja sam poslala komunalcima – stoji u objavi.

Source link

Loading...