„NAŠLA SAM ČIPKASTI VEŠ U KOLIMA MOG MUŽA, mislila sam da me vara, ali su onda stvari postale MNOGO, MNOGO GORE!“ Ispovest uzburkala mreže

Tajni telefonski pozivi, redovni odlasci u teretanu i nepoznati čipkasti donji veš izdajnički su znakovi afere, zar ne? Ali, šta ako prerano donesete pogrešan zaključak? Možda se razočarate još više, baš kao i jedna žena iz Engleske.

Loading...

„Mislila sam da se moj suprug viđa s drugom ženom kad sam u njegovom automobilu pronašla čipkasti donji veš.

Bila sam skrhana, ali kad sam se suočila s njim, istina je bila još gora – to donje rublje je bilo za njega! Da, on nosi to donje rublje“, priznaje zbunjena žena. Kako je objasnila, uvek je smatrala da je u srećnom braku i da nikada nije sumnjala u isti. „Uvek sam mislila da smo u srećnom braku i iskreno nisam ništa sumnjala.

Često radim do kasno ili izađem sa prijateljima, a moj suprug kaže da koristi te prilike da se dotera, što ga očigledno opušta. Kaže da njegova želja da nosi žensku odeću ne ide dalje od donjeg rublja i da nije trans, ali ne znam šta da mislim“, objasnila je ona.

Suprug joj je rekao da inače bolje skriva svoju tajnu garderobu, ali da je ovog puta zaboravio da je torbu ostavio u gepeku. „Pitam se dokle bi stvari otišle da ih nisam pronašla?! Naš odnos je oduvek je bio sjajan u krevetu i van njega, pa zašto on onda radi takve stvari? Obećao je da više neće nositi takve stvari, ali ne znam da li da mu verujem. Znam da bi trebalo da živimo u svetu u kom je sve dozvoljeno, ali iskreno, kada ste u braku s nekim, to stvarno nije tako.

Ne želim da moj muž uživa u nošenju ženskog donjeg veša, to ne mogu da razumem“, bila je iskrena ona. Stručnjak za odnose, Laura Kolins, poručila joj je sledeće: „Rastrzani ste između onoga kako mislite da treba da se osećate (prihvatanje) i onoga kako se zapravo osećate (strah i razočarenje). Ovi suprotni osećaji su prirodni, ali pokušajte, ako možete, da napravite korak unazad i pogledate šta se stvarno desilo. Vaš muž vas nije prevario, pretukao ili prokockao sav vaš novac.

Međutim, ono što je učinio skriva od vas, verovatno zato što jednostavno nije znao kako to da podeli s vama. ‘Cross-dressing’ je češći nego što mislite; zapravo, većina nas verovatno poznaje nekoga ko se tako oblači u svom domu. Muškarci koji to čine često nisu transrodni ili gej, već jednostavno heteros*ksualni muškarci koji nose žensku odeću iz raznih razloga – možda kako bi pronašli beg od tradicionalne muške uloge ili iz s*ksualnih razloga. Nije velika razlika u uživanju u osećaju svilenkastog donjeg rublja na partnerkinom telu, do toga da vam se sviđa osećaj na sebi.

Dakle, iako se ovaj ‘undie-fetiš’ može činiti kao kraj sveta, iskreno nije. Gledajte na to kao na oblik izražavanja, a ne nešto što vaš muž treba prevladati ili se odupreti. Uostalom, to je samo mali deo onoga što on jeste. Dugoročno gledano, ako je vaš brak inače dobar, ne mora zbog ovoga da propadne. Ako želite da se prilagoditi, možete naći mnoge grupe podrške za ljude u vašoj sve češćoj situaciji. Shvatićete da niste sami“ bio je odgovor stručnjaka za odnose.

Source link

Loading...