OGROMNA TUGA – Preminuo glumac (50), porodica skrhana bolom

Saopštili tužne vesti.

Loading...

Glumac, Tajler Kristofer umro je u 50. godini, piše Dailymail.

Najpoznatiji je po ulogama u „General Hospital“ i „Days of Our Lives“, koje su mu donele pet nominacija za nagradu Daytime Emmy.

– S velikom tugom objavljumemo vest da je umro Tajler Kristofer. Preminuo je jutros nakon srčanog udara u svom stanu u San Dijegu – napisala je Pola Smit, supruga glumčevog kolege Morisa Benarda koji je glumio sa njim u „Opštoj bolnici“.

Tužnu vest objavio je i Moris Benard na Instagramu, ističući da je Tajler obasjavao ekran u svakoj sceni koju je izvodio i uživao donoseći radost svojim vernim obožavaocima.

– Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali – poručio je glumac i naglasio da je Tajler Kristofer bio zagovornik borbe za mentalno zdravlje i borbu protiv zavisnosti.

– Borio se sa bipolarnom depresijom i alkoholizmom. Više smo nego skrhani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu decu i oca – napisao je.

Kristofer Tajler glumio je 1996. do 2016. Nikolasa Kasedina u „General Hospital“, dok je do 2018. do 2019. bio član glumačke ekipe „Days of Our Lives“.

Od 2002. do 2004. bio je oženjen glumicom i producentkinjom Evom Longorijom Baston.

Glumac Tajler Kristofer bio je od 2008 . do 2021. oženjen bivšom ESPN reporterkom Brijen Pedigo sa kojom je dobio dvoje dece.

Source link

Loading...