Stefan Karić RAZOTKRIO odnos sa Šavijom

Bez dlake na jeziku o sudskom postupku i trenutnim zadrugarima…

Loading...

Bivši učesnik rijalitija „Zadruga“ Stefan Karić večeras gostuje u emisiji „AmiG Show“. Pred našim kamerama otkrio je kako izgleda njegov trenutni život, kao i kakav je njegov trenutni odnos sa Natašom Šavijom. 

Voditelj Ognjen Amidžić večeras će takođe ugostiti i pevačice Milicu Pavlović i Elmu Sinanović, kao i voditeljke „Elite“ Ivanu Šopić, Mašu Mihailović i Anu Radulović. 

– Svašta se dešava kod mene. Bračni status je pod znakom pitanja, ali sam ljubavnim životom zadovoljan i srećan. Za nju je novo što sam javna ličnost, nije navikla ali dobro podnosi. Zajedno smo tri meseca, upoznali smo se na moru. Teško je sakriti od javnosti moj život i veze. Previše je bio veliki pritisak – rekao je Stefan pred ekipom portala Srbija Danas.

– Sve i svašta pišu, za sada ne ulazim u rijaliti. Neke bi stvari trebale da se poklope da bih ja ušao unutra.

Osvrnuo se i na to ko su mu favoriti u rijalitiju:

– Janjuš sa Urošem i Aneli, pa i Mensur mi je zanimljiv. Sa Mensurom ne bi bio naš odnos kao nekada, već strogo poslovan. Nemam šta da mu opraštam i to su neke stvari koje se ne bi dešavale – rekao je Karić.

Zatim je javno izneo kako teče sudski postupak sa Natašom Šavijom i da li su u kontaktu:

– Čekamo suđenje, ne znam ništa stvarno niti bi komentarisao. Nemam razloga da joj ne pružim ruku, ja nju ne mrzim. Mi nikada nakon toga nismo bili u kontaktu, rekao sam da mi je krivo što je doživela napad od javnosti.

Osvrnuo se i na to kako je provodio vreme u zatvoru:

Nije mi psihički teško palo, slično je kao u „Zadruzi“. Tamo su veći ludaci, a ovamo se ljudi više poznaju, bolji su ljudi. Ovde nema ko da te izbaci iz takta, a u rijalitiju gledaju da te diskvalifikuju i iznerviraju.

– Sve je najteže, sama pomisao da si zatvoren. Nije lako ali mora da bude jaka psiha, da budeš svestan svega

Detalje našeg razgovora sa Stefanom Karićem pogledajte na video-klipu u nastavku:

Source link

Loading...