„I ja promenim kanal kad…“ Pevačica iznenadila reakcijom

Ne želi da ulazi u estradni rat.

Loading...

Milica Pavlović gostovala je noćas u emisiji „Amidži šou“. Tokom emisije voditelj, Ognjen Amidžić, je postavljao pevačici pitanja koja su gledaoci postavljali putem Instagrama.

Jedno od pitanja se odnosilo na Miličin odnos sa Vesnom Đogani. Pavlovićeva je odgovorila Đoganijevoj na prozivke da promeni kanal čim je vidi na televiziji. Pevačica je dala „diplomatski odgovor“ i mnoge iznenadila ovakvom reakcijom.

– Kako komentarišeš izjavu Vesne Đogani da promeni kanal kada te vidi? – glasilo je pitanje, na šta je Pavlovićeva odgovorila:

Pa ja to razumem. I ja promenim kanal kada mi se neko ne sviđa, tako da super – odgovorila je kratko pevačica.

– Da li ti je u planu snimanje dueta sa Draganom Mirković? – glasilo je naredno pitanje.

– Baš sam imala jedno prelepo druženje sa Draganom nedavno. Moja porodica je oduševljena Draganom od samih njenih početaka, kao i ja. Ko zna jednog dana. Za sada se poštujemo, a zašto da ne jednog dana – rekla je Milica.

– Da li bi više volela da pobediš na „Evroviziji“ ili da osvojiš dva miliona evra na „Loto-u“? – zanimalo je jednog korisnika Instagrama.

– Mislim da se vidi kako ja pristupam ovom poslu i da meni tu novac nije prioritet. Meni treba novac da ja uložim u ono što zamislim i da vratim publici. Pobeda na Evroviziji, može – odgovorila je Pavlovićeva.

Koju koleginicu ti ne možeš da vidiš na TV-u? – glasilo je sledeće pitanje.

Uh, ne smem ovde da izbegnem, je l’? Odgovorila bih, ali nemam sada na umu nijednu – rekla je Milica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Source link

Loading...