Ovo su NAJVEĆE TRAGEDIJE domaće estrade

Najveće tragedije koje su mogle da zadese estradu…

Loading...

U jeku medijske pažnje poslednjih dana je vest da je poznati muzičar Mirko Kodić iznenada izgubio sina Aleksadra Kodića koji je preminuo u 30. godini života. 

Mirko je Aleksandra dobio u prvom braku. Iako nije krenuo očevim stopama, svi koji su ga poznavali kažu da je bio izuzetno vredan, zbog čega je Kodić bio izuzetno ponosan na njega. Danas je ispratio svog sina na večni počinak.

Futa Radulović

Aleksandar Futa Radulović je jedan od najuspešnijih autora na estradi, ali su njegov život obeležile tragedije. On je 2008. godine je izgubio sina čije je beživotno telo pronašla njegova supruga Marina Tucaković. Miloš Radulović je umro u 24. godini, ali tu tragedijama nije bio kraj.

2021. godine mu je preminula žena, a godinu dana kasnije i stariji sin, Milan Laća Radulović, i to sa samo 36 godina.

Eva Ras

Život slavne glumice su takođe obeležile tragedije od kojih je svakako najveća gubitak ćerke Krune Ras.

Naime, Eva je 1982. godine ostala bez supruga Radomira, a devet godina kasnije Evina naslednica je umrla pod velom tajne u Parizu, gde je i studirala.

Eva je jednom prilikom istakla da zbog svih tragedija koje su je u životu zadesile ne može da gleda na život površno i da smatra da uteha ne postoji.

– Pošto sam ja sahranila celu svoju porodicu, onda ne mogu površno da gledam. Nema utehe. Uteha će biti kad im se budem pridružila. To čekam svakog dana, ali svakog dana se probudim. Nikad nisam imala planove da ovoliko živim. Ja sam Božjom voljom gubitnik na ovom svetu – rekla je Eva.

Žika Todorović

Muzičar i glumac je 2017. godine izgubio sina koji je imao samo tri godine.

Njegova supruga i sin su se vratili sa pregleda jer je dečak bio prehlađen, stavili su ga u krevet da se odmori, ali niko nije ni slutio da se mališan više nikada neće probuditi. Na odbukciji je utvrđeno da je srce prestalo da mu kuca i da je reč o slučajnoj iznenadnoj dečijoj smrti koja može nastupiti kod dece tog uzrasta.

Milić Vukašinović

Roker Milić Vukašinović je 2018. godine izgubio ćerku Maju Avdibegović (35) koja je umrla nakon što se predozirala lekovima. Maja je samo mesec dana ranije pokušala sebi da oduzme život tako što je presekla vene, ali su tada uspeli da je spasu. Motiv je bio raskid sa dečkom.

Inače, Milićeva ćerka se dugo borila sa zavisnošću od heroina. Vukašinović je mnogo puta pričao kako je na sve načine pokušavao da joj pomogne, ali da je i sam napravio kobnu grešku, nakon koje više nije bilo povratka.

– Zaj***o sam se jednom kada mi je rekla: „Evo, tata neću više nikad, nikakvu drogu više neću probati.“ Htela je da joj iznajmim stan i tu sam napravio najveću grešku, koju sebi nikada neću oprostiti. Iznajmio sam joj stan, nadajući se da se neće vratiti tome i da će joj se zdravstveno stanje poboljšati. A kakvo je u tom stanu bilo leglo narkomana, to je bio horor… – rekao je Milić.

Source link

Loading...