Podelila fotografiju, pa potkačila Maju? Filipova bivša i sadašnja u klinču?

Bivše učesnice rijalitija „ZadrugaAleksandra Nikolić i Maja Marinković već godinama ratuju zbog momaka sa kojima su obe bile, a poslednji haos nastao je kad je Marinkovićeva obelodaila da je sve vreme bila u kontaktu sa Filipom Carem, iako je on tad bio sa Aleks, koja je bila u drugom stanju.

Loading...

Aleks i Car su uspeli da izglade odnose i svojoj ljubavi daju novu šansu, a ona je pre nekoliko dana otišla u njegov rodni grad, Crikvenicu, kako bi tamo uživala u drugom stanju i zajedničkim vremenom koje provode.

Međutim, iako deluje da je sve idilično, izgleda da Aleks nema mira, pa je odlučila da javno potkači Maju. Naime, ona je podelila jedan video snimak, koji su njeni pratioci na društvenim mrežama odmah protumačili kao da je želela da isproziva bivšu rivalku.

Radilo se o animaciji devojke koja bez prestanka radi estetske korekcije na sebi i menja svoj fizički izlged, jureći za savršenstvom. Mnogi su ovo povezali sa Majom, koja otvoreno govori o svim zahvatima koje je radila i priznaje da je želela sebe da uradi po svojoj meri i da se oseća najbolje moguće u svojoj koži.

Da li je Aleks ovim snimkom potkačila Maju ili želela da podigne svest o iskrivljenim vrednostima među današnjom generacijom, ostaje da saznamo, ako uopšte bide govorila o tome u nekom od svojih oglašavanja ili uključenja uživo na društvenim mrežama.

Source link

Loading...