Znam kako Miljana diše… OTKIDA na sve strane

Nakon što je Miljana Kulić tokom jedne svađe sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom i njegovom sada već devojkom Teodorom Delić, iznela šokantne tvrdnje da su Andrija Era Ojdanić i njegov unuk bili intimni sa njom, oglasio se i pevač.

Loading...

Era Ojdanić se uključio u emisiji „Pitam za druga“ u kojoj je prokomentarisao izjavu Miljane Kulić.

– Nedavno si upao u jednu aferu u „Eliti“, Miljana Kulić je rekla da si ti imao odnose sa Teodorom, ali ne samo ti, nego i tvoj unuk – rekla je voditeljka.

– To je čista laž, ne mogu da verujem da mogu da se služe takvim stvarima na jednoj takvoj televiziji i takvom šou programu. Miljana je spavala kod mene u krevetu u drugom rijalitiju 15 dana, ja znam kako ona diše i kako se ponaša. Ona kada nešto smisli i lupi to otkida na sve strane. Miljani ako neko kontrira nešto, on je propao čovek – rekao je Ojdanić.

– Pa ne kontrolišem ja mojih pet unuka, sad ja treba da idem i da kontrolišem da li su imali nešto sa nekim. To je glupo i odvratno…Istina je da je to čista izmišljotina, izmislila je da bi skrenula pažnju na sebe. Stojim iza toga da nije istina – rekao je Era.

Source link

Loading...