„Okrivljeni sposoban da shvati značaj svog dela…“ Pogledajte krivičnu prijavu, evo za šta Ana tereti Zvezdana

Počelo je.

Loading...

„Okrivljeni sposoban da shvati značaj svog dela…“ Pogledajte krivičnu prijavu, evo za šta Ana  Ćurčić tereti Zvezdana Slavnića.

Njihov turbulentan odnos gledaoci i publika mogli su da isprate u najgledanijem rijaliti formatu. Iako se činilo da je sve ostalo na praznim rečima i pretnjama, Ćurčićeva je otišla korak dalje i Zvezdana odlučila krivično da goni.

– Mogu da pročitam optužnicu, to je žena s kojom sam bio deset godina. Tužila me moja vanbračna žena za ovo : „Klošarko, videćeš kad izađemo, sm*ade jedan nećeš spavati tri meseca“. Da je ovako rijaliti ne bi postojao, ovo je stiglo jer nema dokaza za ono što je ona izmišljala. Hvala Bogu, spasio me Bog od zla.Sve što je izgovorila sama je sebe demantovala – rekao je sinoć Zvezdan u lajvu kod Osmana Karića na društvenoj mreži Tiktok.

Čak je i Ana svojevoljno odlučila da javno obelodani detalje optužnice, i to putem društvene mreže Instagram:

– Narod nije glup. Da se objasni, a tek početak – napisala je Ana uz sliku.

– Tokom učešća u rijaliti programu od januara do juna meseca 2023. godine, okrivljeni Zvezdan Slavnić sposoban da shvati značaj svoga dela i upravlja svojim postupcima, te svestan da je njegovo zabranjeno izvršeno delo Ugrožavanje sigurnosti, krivićno delo Proganjanje – piše na krivičnoj prijavi.

Source link

Loading...