Opšta POMETNJA u „Eliti“! Sinoć su isplivali TAJNI RAZGOVORI, više ništa neće biti isto

U emisiji „Gledanje snimaka“ sve je obelodanjeno…

Loading...

Sinoć je u „Eliti“ bilo vreme za emisiju „Gledanje snimaka“, pa su otkriveni razgovori ta koje zadrugari međusobno nisu znali. 

Naime, voditeljka Ivana Šopić najavila je prvi video klip na kom su stanari Bele kuće imali priliku da vide kako Teodora Delić ogovara Milenu Kačavendu, te su obe ovom prilikom progovorile o njihovom odnosu.

– Bezveze su mi njeni izrazi i fore, htela je da kaže da se bahato ponašam, ne znam ako njemu ne smeta što drugim ljudima smeta – rekla je Teodora.

– Imam pravo da kažem šta želim – rekla je Kačavenda.

– Ja kumu poštujem zbog njenih godina, zatim jer je njegova drugarica, ne smatramd a me ne gotivi, ali smatram ni na me ne obožava – rekla je Teoodra.

Na sledećem video prilogu prikazan je razgovor Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša Asminu Durdžiću, te je Ahmićeva ovom prilikom do detalja ispričala kako Asmin vodi ratove protiv nje.

– Mene je moj bivši zvao da ja dođem da živi u Majamiju. On je ispitivao teren sa mnom, oni su išli gledati te vili, ona je to kačila na instagramu, i kačila je neku roze peglu za koju je napisala da samo nju nosi u novu kuću. On je meni rekao da dobija 1. septembra ključeve od stana i da dođemo Nora i ja da živimo kod njega. On je meni pisao svašta, zvao me je da dođem a ovamo mu je Stanija koju kači sve vreme. Ja njega jako dobro poznajem, znam šta on radi napolju. Šta god da neko prokomentaršiem napolju, ona piše statuse, kako mu je Stanija najveća ljubav. Moje dete pati jer nije sa ocem, i jako bih volela da poseti dete, zbog mog deteta. Ne mogu ja da kažem da je bio loš otac, ali eto sada to što radi, nije u redu – rekla je Aneli.

Da da svoj sud na ovu temu, reč je dobio Janjuš, koji je istakao da je, po njegovom mišljenju i kako je istakao, Stanija Dobrojević dno dna, kao i da je uz Aneli.

On je čovek koji je neke pare zgranuo i opsednutim je ženama, to su oni likovi koji kad slikaju ruke pa slikaju satove marke, pa diskver farmerke, ima i original. Kad je čuo neko devojku na videopozivi i slučajno okrene kameru a ono Porše… Ima dosta ljudi koji su otišli van države, ima nekih stvari koje mogu čoveka da pohvalim. Imamo ekstremnh slučajeva u porodici, to je da je vršio nasilje, da je bio loš. ja od Aneli koliko sam mogao da čujem da je bio sasvim korektan prema njima, nije to bilo ludilo da se ponašo odvratno. On nju i dalje vol, zamisli ti si otišao kod Stanije u Majami i imaš se*s sa njom, dok pišeš Aneli da želiš se*s sa njom – rekao je Janjuš.

Teodora Balzak, na iznenađenje mnogih, nije reagovala kada je videla uvrede na video snimku koje je nedavno Nikola Bukilić uputio na njen račun jer je čuo da joj je Anđela Šparavalo gledala u šolju.

– Ma ti si nju nazavo ku*vo jer veruje u gatanje – vikala je Bojana.

– Ma makni te mi ove klošare, ljubomorni ste – vikao je Bukilić i ljubio Teodoru dok je izlazio iz kuće – dodao je Nikola

– Zamisli koliko neko treba da bude lud u glavi da poveruje u to – dodala je Bojana.

Drama u Beloj kući oko Dankine lepote se nastavila, a ona je zbog nekih od komentara izletela uplakana iz iste.

– Lepota je u oku posmatrača, Danka meni nije najlepša, ja volim drugačiji tip, ja volim obline ona je mršava nije moj tip. Nisam primetila da je neko ljubomoran sem Aneli, mislim da Teodora nema razloga da bude ljubomorna na Danku. Danka treba za sebe da smatra da je najlepši i najbolji i ima pravo, ali isto tako ja se ne slažem da su žene ljubomorne na nju – rekla je Miljana.

Source link

Loading...