Priznao mi je EMOCIJE PREMA MILJANI

Neočekivano.

Loading...

Zolin prijatelj otkrio Čolićeva osećanja:“Priznao mi je emocije prema Miljani“.

Nakon što je Lazar Čolić Zola ušao u Belu kuću tokom noći za nama, mnoge teme su se ponovo “podgrejale“. Po samom ulasku, došlo je do svađe sa Miljanom Kulić, a Slađana Poršelina Lazić odmah je počela s obitavanjem oko njega.

Povodom svih novih i starih tema koje se tiču Zole, par reči imao je da kaže i njegov dobar prijatelj, koji je otkrio i šta mu je Lazar rekao pred sam ulazak.

Ivica, Zolin prijatelj, osvrnuo se na brojne preokrete u odnosu Miljane i Zole, koje je javnost pratila godinama unazad, ali je otkrio i zbog čega mu je Anita Stanojlović ostala tiha patnja i kakvom sledu događaja u njenom braku sa Jovanom Tomić Matorom se nada.

– Zola mi je priznao da ima emocije prema Miljani, ali je obećao da neće biti sa njom. Njegova majka se stresira zbog te veze, mislim da mu to stvara dodatno teret da nastavi bilo kakav odnos sa njom. Devojke su se ranije plašile Miljane Kulić, libile su se da uđu u vezu sa njim, baš zbog njene reakcije – započeo je prijatelj.

– Mislim da se uvek vraćao njoj, jer kad bi došlo do pitanja nekih bioloških potreba, one su se tu zautavljale, jer su brinule zbog nje. Miljana je ove godine bez Bebice, a siguran sam da je i Zolu izgubila za sva vremena.  Nada se da će doći do nekih dešavanja između Matore i Anite. Želja mu je da se rastave, to je ono što znam. Anita je jedina koja ga je branila od Miljane, to mu je najskladnija veza. Bilo je materijala za jednu dobru ženu. On baš žali za tom vezom – istakao je Ivica za Pink.rs.

Zola je izazvao pravi haos svojim ulaskom, a kakav haos tek sledi ostaje nam da ispratimo.

Source link

Loading...