Izneo ŠOKANTNA saznanja o Miljaninim planovima

Nije štedeo cimere…

Loading...

Sinoć je za vreme emisije koju vodi Darko Tanasijević u šiša baru, ugošćen bio Marko Đedović.

On je pred voditeljem razotkrio namere Miljane Kulić i njene promene raspoloženja i stavova, od ulaska njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole. 

Izneo je šokantne detalje o Miljaninoj promeni:

– Zola je svojim ulaskom razvalio staru Miljanu i ona je ponovo postala ona stara Miljana, prava Miljana. Počela je da izmišlja, plače, vređa porodice. Vratio je onu staru Miljanu na tv ekrane. laže, mulja, petlja, pegla situacije ejr ne bi izdržala više nijedan napad, sa Milenom hoće da priča, meni maše.

– Ona bi sad hipotetički bila sa Bebicom, Zolu voli za njim je luda, ali bi bila i sa Bebicom. Priča on meni sad šta je pričao sa tobom pošto mi se ispovedao kao svešteniku. Matora je primetila totalnu njegovu promenu face kad sam rekao da bi Miljana bila sa njim. To su ljudi bez stava, karaktera, cirkuske mečke – rekao je Marko.

– Kako ti se čine igrice idi mi dođi mi Aneli i Janjuša, hoće li biti pomaka? – pitao je Darko

Hoće, biće pomaka u smilsu trajaće koliko budu mogli da se suzdrže. Rekla mi je na žurci da misli da neće moći da se suzdrže to veče, da ne mogu više da izdrže, da će poludeti. E oni se zbog toga svađaju, jer ne može kod njih da dođe do konkretnog dešavanja – rekao je Marko.

– Kako reaguješ na ponašanje i priče o Milici Veličković? – pitao je Darko

– Tragedija društva, oni su generacija vesnika smaka sveta. Onda ti grupnjaci kod Bore i Đukića, odmah mi se vrati film šta je Milica Kemez pričala u žiriju prošle godine. Matoroj je pričala da je imala iskustva sa ženom pre nego što se smuvala sa Terzom, a isto je pričala i Bojani. Znači da je bilo trojki na šta Terza sumnja. Jao a Adam, kaže mi da mu pamet ide na Marijanu ali ga radi Helena Fox. Helena samo ponija nije muvala – rekao je Marko, pa se osvrnuo na Anitu:

– Njena majka po svemu sudeći nije normalna, okej tražila joj je da ostavi pare za dete i valja su joj ostavili 5 hiljada evra, pa 500 evra mesečno alimentacija nije. To je tvoje unuče, pa onda joj je brat isteran iz škole pa da plate to, pa ovo. Pa se onda naljutila jer joj nije više para ostavila. Možda i postoje neke prepiske, ne kažem da ne postoje, ali Lejdi Di je sa tom pričom šiplja totalno.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Source link

Loading...