Aneli KIPTI od besa – Ne može više da trpi STATUS Janjuševe drugarice, osula PALJBU po bliskoj osobi

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša sve više intrigira javnost. Aneli je sinoć razgovarala sa Darkom Tanasijevićem u Šiša baru i tom prilikom je otkrila šta se sve dešava između njih dvoje.

Loading...

Takođe, dotakla se i njenog prijatelja Uroša Stanića za kojeg je rekla da više nije isti čovek kao pre i da želi starog Uroša nazad.

– Govorim ono što ne želim iz besa, to je ono što sam ti rekla da prvo podigneš njega pa mene. Njemu čim moja priča malo ne odgovara on promeni ploču. Non stop pričamo. Sad smo se još više zbližili u kući Odabranih, ali jastuk je još uvek između nas. Sad ne razgovaramo jer smo se dogovorili da kad izađemo iz Odabranih svako ide na svoju stranu, sve u krug i to me je počelo umarat i onda stalno vagam – rekla je Aneli.

– Prolazi vreme i vi stagnirate u statusu vašeg odnosa i pre ili kasnije će doći vreme da ćeš poželeti da se i druga strana izjasni – rekao je Darko.

– Izašnjava se on, pričamo mi pogledima. On se izjasnio da ne želi ući u vezu, a ne želi me pustiti. Njegova emocija je ozbiljna, tačno mi znamo kad se zezamo. On nema pravo da bude ljut na mene. On meni kad kaže da neće ništa imati sa mnom ovde ja kažem da ćemo biti prijatelji i onda mu to smeta, kad kažem da želim nešto sa njim on mi kaže da do toga ne može doći. Znači on se sa mnom poigrava. Nisam ni ja od kamena, mora doći do neke promene – objasnila je Aneli.

– Čak si i Zoli rekla da si ga odlično pročitala – rekao je Darko.

– Itekako, ja samo proveravam njegove reakcije. On čim pocrveni znam da ne glumi. Rekla sam mu da se rastanemo na 20 dana da me pusti da se ohladim, on je rekao da će me pustiti, a ja znam da neće. Rekla sam mu da ću ići u pab kod Miće, samo da ugasim emocije – rekla je Aneli, pa se osvrnula na Uroša:

Uroš uopšte nije isti čovek kao pre, želim starog Uroša. Ne vidim samo ja tu promenu nego svi, pa i Janjuš. Janjuš je njemu sve, voli ga više od mene definitivno. Svaki savet sam mu dala da bi se vratio stari on. Čak mi je i draži kad se svađa. Smeta mu što smo Janjuš i ja sami. Počela sam da gubim kontrolu što se živaca tiče, samo 20 posto da se promeni – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Source link

Loading...