Dragana Katić oštro o bivšim takmičarkama „Zadruge“

Voditeljka Dragana Katić na jednoj muzičkoj promociji osvrnula se na devojke koje nakon takmičenja u rijalitiju postaju voditeljke.

Loading...

Njena koleginica Lea Kiš je nedavno u intervjuu istakla da joj ne prija to što rijaliti igrači lako uplove u novinarski posao, i da tom profesijom ne bi trebalo svako da se bavi . Poznato TV lice dalo je svoj sud na brojne bivše takmičarke „Zadruge“ koje su promenile profesiju, te naglasila da nisu njene koleginice:

– Prvo moram reći da jako retko gledam televiziju, to je prednost tih nekih godina i iskustva. Gledam neke emisije čiji me sadržaj interesuje, i te emisije vode pravi voditelji. To što su neki bili u različitim emisijama, rijalitijima, pa sada rade kao voditelji, takvo je vreme, i takav je trend. Videćemo ko će koliko da traje, ja sam mnoge ispratila što se tiče i pevača i pevačica, ne zato što sam ja htela već zato što su oni smatrali i ponašali se onako kako nije trebalo, pa im se završila karijera – ističe voditeljka, pa dodaje:

– Ako neko želi to da gleda, meni je to u redu. Uvek sam to govorila, kad dođe nečiji koncert, on će biti rasprodat. Svedoci smo toga da su predstave u Boegradu sve rasporodate. Kada izađe prvog repertoar, Kolarac je uvek rasprodat, svi dobri koncerti su prodati i to znači da su ti ljudi trajali, da su se dokazali. Tako će isto biti i u ovom poslu. Ako uredništvo televizije smatra da takve osobe treba tu da se pojave i rade neki posao, pa neka rade. Nisu moje kolege odmah da se razumemo – poentirala je Dragana Katić.

Source link

Loading...