Nakon burnog života, bolesti i depresije upecala BOGATOG GRKA

Atina Zerina Kandola, nekada poznata kao Zerina Hećo nekadašnja učesnica rijaliti programa „Zadruga“ danas uživa u luksuzu i izobilju zahvaljujući njenom izbraniku Karlosu sa kojim planira svadbu na Mikonosu u maju mesecu.

Loading...

Njena transformacija je potpuna – promenila je ime, stil odevanja i posvećena je svom partneru i ćerkici. Ipak, njena prošlost je bila sve samo ne bajkovita.

Zerina je bila učesnica mnogih rijaliti programa, gde su je pratile brojne kontroverze. Ostala je upamćena po vezi sa Vladimirom Tomovićem, zbog kojeg je na kraju sama sebi obrijala glavu, a turbulentnu vezu imala je i sa pevačem Dadom Glišićem 2019. godine. Tvrdila je da ju je maltretirao i da je pobacila njegovo dete, što je on tada oštro demantovao.

– Prvo, da me žalite – neću, ovo je fotografija borca. Ok, ne mogu na noge, ok, imam anoreksiju, šećer, aritmiju, depresiju, kolaps organizma, dehidraciju, Stokholmski sindrom, traume, nalaze biopsije čekamo, markere radimo sutra opet! Jer valja dokazati narodu da si bolestan fizički. Jer pojedinci se sprdaju sa tim. Ništa fizički ne radi trenutno, ni creva ni želudac, bodu me u noge, jer u ruke nemaju gde više, ali dišem, još uvek dišem, i radi mozak – napisala je Zerina na Instagramu 2020. godine.

Nakon burne prošlosti, Zerina je sada fokusirana na sreću i ljubav sa svojim izabranikom Karlosom. Par planira svadbu na Mikonosu u maju mesecu, a Zerina je već najavila da će to biti prelepo slavlje uz sve svoje drage ljude.

Iako je njena prošlost bila puna skandala i kontroverzi, Zerina je dokazala da se iz svega može izaći kao pobednik. Njena hrabrost i snaga su joj pomogli da prebrodi sve teškoće i da danas uživa u bajkovitom životu.

Source link

Loading...