Ovaj producent je BIVŠI MUŽ Dušice Jakovljević

Rastali su se jer su imali probleme u odnosu.

Loading...

Juče je kao bomba odjeknula vest u medijima da je Dušica Jakovljević odlučila da da otkaz na Pink televiziji nakon deset godina rada. Ona će uskoro postati savetnica vlasnika konkurentske medijske kuće.

Dušica je bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem. Njih dvoje je upoznala voditeljka Ana Mihajlovski. Dušica i Aleksandar imaju dvoje dece, ćerku Anđelu i sina Ognjena.  

– Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine – rekla je jednom prilikom voditeljka rijaliti programa.

– Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci – rekla je Dušica za medije aprila 2022. godine.

Podsećamo, Dušica je odlučila da napusti ružičasto jato. Ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala kako bi nam otkrila zašto je donela tu odluku, a ona je imala kratak komentar:

– Oglasiću se kada bude vreme za to, trenutno nemam komentar – bila je kratka i jasna Dušica.

Source link

Loading...