ULTIMATUM KOJI ĆE GA SLOMITI: Kristijanu preti žena, on poslao pismo Željku Mitroviću! Porodična drama

Ivana, supruga Kristijana Golubovića, zapretila je mužu da će ga ostaviti ako po izlasku iz zatvora u decembru uđe u Pinkov šou, kao što je planirao.

Loading...

Ako sud krajem meseca usvoji Golubovićev zahtev za prevremeno puštanje na slobodu, njegova žena insitira da on bude uz nju i njihovu dvogodišnju ćerku Veru u porodičnom domu u Kraljevu, a ne u TV projektu.

– Ivani su preko glave rijalitiji! Napatila se dok je Kristijan bio u „Farmi“ i ne želi da ponovo prolazi kroz istu muku. Zato je Kristijanu jasno stavila do znanja da je nikakav šou ne interesuje i čak mu je zapretila da će se razvesti ako on definitivno odluči da pravo iz zatvora ode u „Zadrugu“. Svesna je da njen muž voli medijsku pažnju, ali nju to ne zanima. Ivana je maksimalno posvećena ćerki Veri i zato insistira da i Kristijan bude uz nju, a ne da devojčica oca gleda na televiziji – priča Kristijanov prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

On dodaje da Ivana nema ništa protiv da Golubović uđe u „Zadrugu“ na dan ili dva, ali nikako više od toga

– Svesna je da je njenom mužu po izlasku iz zatvora najlakše da zaradi tako što će ući u rijaliti. Zato nema ništa protiv da uđe da uđe u „Zadrugu“ ili „Parove“ ali da se tamo zadrži kratko i da to debelo unovči. Sve ostale opcije ne dolaze u obzir! Ivana je Kristijanu rekla da ćerka pati za njim i da jedva čeka da budu zajedno – završava naš izvor.

Podsetimo, Kristijan je odslužio dve trećine kazne u trajanju od četiri godine i četiri meseca, što znači da, prema zakonu, ima pravo da traži od nadležnih organa da ga puste s robije.

On u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu izdržava kaznu zbog trgovine heroinom.

U istražnom zatvoru je proveo više od tri godine, što mu je uračunato u izdržavanje kazne.

Izvor: Kurir

Loading...