MISLITE DA SU NA SLICI PIJANI KLINAC I BODIBILDER? E pa varate se, radi se o ISTOM ČOVEKU, ovo je PRAVI HULK (FOTO/VIDEO)

Ovaj momak je u svojim tinejdžerskim danima bio „kost i koža“, a onda se ozbiljno posvetio vežbanju. Danas izgleda „kao da je odvaljen od brega“. Ovo je njegova priča

Foto: Jutjub
Loading...

Izgledao je kao štreber, a sada je „kao od brega odvaljen“. Upoznajte Martina Forda, muškarca koji je od mršavog tinejdžera postao jedan od najpoznatijih bodibildera na svetu.

Martin je u svojim tinejdžerskim danima bio „kost i koža“, a onda se ozbiljno posvetio vežbanju.

Martin je visok 203 centimetara, a sada ima 147 kilograma.

May be interesting to make 2018 the year to bring back BIG ! I don’t think any of us in the industry will ever be content or settle. That’s just what makes us so different (for better or worse lol) what’s crazy is I remember taking this picture and thinking ……. mmm I feel skinny! Haha trust me we all got issues! Lol. The carb load has started. Switching up food is my first step. I will up carbs to around 50-60%. I know how fast my body will react to this. I will feed my body for a good week, then I will start to really push the training intensity up a notch. I will also be slowly reducing the cardio I do. At present I’m blasting about an hour a day. That will have to be reduced, the body has only so much ability. If you start taxing the energy systems from to many directions you will just burn out. Fixed your head on a goal and train smart! #gains #muscle #groe #bulk

A post shared by Martyn Ford (@martynfordofficial) on

– Nisam sebi postavio cilj da se kompletno transformišem. Pre 12 godina sam rešio da počnem da vežbam. Glavna transformacija se desila nakon dve ili tri godine. Tada sam se najviše promenio – rekao je bodibilder.

On je dodao da su na slikama iz tog perioda i ovih danas „dve totalno druge osobe“. Martin objašnjava da kada je počeo sa treninzima, hrana, odnosno režim ishrane ima izuzetno bitnu ulogu u svemu.

Happy birthday to a great man, always missed, never forgotten @5percentnutrition #5percentnutrition

A post shared by Martyn Ford (@martynfordofficial) on

Zbog paklenih treninga Martin svakodnevno ima po čak osam obroka. Bodibilder je poslao i poruku svim tinejdžerima koji počinju da vežbaju.

– Nemojte da mislite da promena dolazi preko noći. Pazite šta jedete i nemojte očekivati da će rezultati doći automatski – rekao je Ford.

Pogledajte video:

 

Izvor: Telegraf.rs

Loading...