Ana i Rasta se razveli, evo koliko će reper davati novca za ćerkicu

Pošto su utvrdili nepomirljive razlike u karakterima, pevačica i reper rastali su se u miru i slozi.

Loading...

Kako su obećali, tako su i uradili – Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta u miru su se rastali! Kako „Alo!” saznaje, pevačica i reper preksinoć su potpisali sporazumni razvod braka i dogovorili se o alimentaciji koju će otac plaćati za ćerkicu Taru – čak 2.000 evra.

Prema rečima našeg izvora bliskog bivšem bračnom paru, Ana i Rasta su se dogovorili lako i brzo.

– Otkad su se rastali, Ana i Rasta se više nisu svađali. Njima je život pod istim krovom bio nemoguć, pošto imaju veoma različite navike i karaktere, što je i dovodilo do varnica, međutim, kada se on iselio i kada su počeli da pričaju o razvodu, sve je teklo neverovatno glatko – objašnjava naš sagovornik i dodaje da je oboma na prvom mestu sreća ćerkice Tare, te da su zato spustili loptu.

– Kada su shvatili da je zajednički život nemoguć, počeli su da pričaju o ćerki i njenoj budućnosti. Ona ima tek tri i po meseca i potrebni su joj i majka i otac, a pošto već neće biti par, bitno je da normalno komuniciraju kako dete ne bi imalo traume. Bebi je mesto uz majku, tako da Rasta nije ni pomišljao da traži starateljstvo, a Ana želi da otac bude što prisutniji u njenom životu, pa mu je sama rekla da može da viđa Taru kada god poželi – otkriva izvor „Alo!”.

Zanimljivo je da se doskorašnji supružnici nisu posvađali čak ni zbog para, što je gotovo uvek kamen spoticanja prilikom razvoda.

– Ana je Rasti predložila da alimentacija za Taru iznosi 500 evra mesečno, a on je rekao da će davati četiri puta više, jer ne želi da štedi na svom detetu. U vezi s imovinom takođe nije bilo problema, neće ništa deliti jer u braku koji je trajao manje od godinu i po nisu ništa ni stekli – zaključuje naš sagovornik, čije navode nam je potvrdio i advokat Borivoje Borović, koji je razveo Nikolićevu i Đurića.
– Tačno je da je prekjuče potpisan sporazumni razvod braka između Ane Nikolić i Stefana Đurića. U svojoj dugoj pravničkoj karijeri još nisam video tako fin razvod. Razveli su se zbog neslaganja u karakterima, ali su se lako složili u svemu što ima veze sa razvodom, pošto im je najvažnije da Tara ne trpi posledice zbog njihovog rastanka. Ana jeste tražila da alimentacija iznosi 500 evra, ali je Stefan insistirao da plaća 2.000 evra mesečno, a imovinu ne dele. Dete će živeti sa majkom, ali će otac moći da svakodnevno s detetom provodi jedan sat, kao i da je uzima na ceo dan kad se tako prethodno dogovore – ispričao nam je Borović, koji nam je i potvrdio da neće biti podele imovine.

Izvor:  АLO

Loading...