SAMO ŠTO NIJE PUKLO! SLOBA TOKOM RASPRAVE SA LUNOM O KIJI ODBRUSIO: Alo, je l’ kapiraš da si ti njoj uzela muža?! (VIDEO)

– Ako si došla da se boriš za svog muža, onda se bori i razumeću to što radiš – rekla je Luna Đogani dok je sa Slobom pričala u Rajskom vrtu

Loading...

Sloba i Luna su po ko zna koji put raspravljali o svojoj vezi, koju je poljuljala Radanovićeva žena Kija Kockar svojim ulaskom u „Zadrugu“.

Njih dvoje su razgovarali u Rajskom vrtu, a razgovor je tekao prilično mirno. Naravno, glavna tema bila je Kija.

– Ona meni niti smeta, niti imam nešto protiv nje, niti je gledam, niti je vidim. Ni kad je pored tebe stvarno mi ne smeta, ali, brate, nemoj da me čačkaš, pusti me. Ni ne diram je, i nasmejem joj se, i pogledam je lepo, i ovo i ono… – pričala je Luna.

– Alo, je l’ ti kapiraš da si ti njoj uzela muža? – pitao ju je Sloba.

– Ako si došla da se boriš za svog muža, onda se bori i razumeću to što radiš, ali ako nisi, onda nemoj to da radiš – govorila je Luna.

– U ovoj celoj priči je najgore što ja sve razumem… Razumem tebe, razumem nju, razumem ljude okolo koji očekuju, ljude koji me pljuju, ljude koji me podržavaju…e, tu je kraj priče. Razumem ovu pticu ovde koja viče „majmune“ – rekao je Sloba i dodao:

– Ona sad da prođe pored nas i da nas pljune u facu, ona ima to pravo, je l’ razumeš? Ona je ostala bez mene, ja sam s tobom. To je i krivica, i ženska sujeta, i ljubomora, i ego… Ali ja je ne krivim ni zbog čega ni u jednom trenutku što to radi. Po meni je ovo sad mnogo dobro kako je moglo da ispadne.

– Još nije kraj… – zaključila je Luna.

 

 

Izvor: Telegraf.rs

Loading...