SLOBIN DRUG IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Kija je preljubnica, bila je sa oženjenima – A ONDA SE JAVILA NJENA ROĐAKA I NASTAO JE HAOS (VIDEO)

Stefan Obradović večeras je u ime porodice Radanović gostovao u “Zadruzi” i otkrio do sada nepoznate informacije

Loading...

Stefan Obradović, drug Slobodana Radanovića koji je u “Zadruzi” sve lošijeg psihičkog stanja otkako je njegova žena Kristina Kija Kockar ušla u rijaliti, večeras je gost u Pinkovom studiju i, kako kaže, došao je da podrži svog dobrog prijatelja.

Na samom početku, Slobin drug optužio je Kiju da je navodno varala Slobu dok su bili u braku i nazvao ju je “preljubnicom”, dok je s druge strane Lunu Đogani nahvalio.

– Ja sam ovde da pomognem svom drugu… On nije krivac, on treba da stavi krunu i da slavi svoju ljubav sa Lunom. Pogledajte kako su lepi – rekao je Slobin drug.

U vezi sa Kijinim ulaskom u rijaliti takođe nije imao lepo mišljenje…

– Ja mislim da ona pati od toga da bude javna ličnost. Ne vidim nijedan drugi razlog zbog kog je ušla u rijaliti. Josš, plus, ušla je u subotu, a još ništa nije rekla… Ako uđeš sa namerom da nešto kažeš, onda to i uradiš – rekao je.

S obzirom na to da je Sloba ranije rekao kako Kija njega nikada nije prevarila, nove informacije zbunile su sve. Telefonskim putem se ubrzo u emisiju uključila Kristinina rođaka, koja je odmah zatražila argumente od Stefana zbog tvrdnji o Kijinoj navodnoj preljubi.

– Pre svadbe to nisam zbnao. Nikome nije padalo na pamet da se meša nekome u vezu i brak, što je i normalno. Kada se desilo ovo sada, onda sam malo aktivno krenuo u potragu. Ja to nisam video svojim očima, ali to su informacije od bitnih ljudi, i u Slobinom i u Kijinom životu. Ne želim da otkrivam ko su ti ljudi iz ličnog poštovanja prema njima – rekao joj je Stefan.

– Imam punu podršku Slobine porodice – naglasio je Slobin drug.

– Tvoj prijatelj je sve uvukao u ovo! Kad ćete više da ostavite Kiju na miru?! – rekla je Kijina rođaka.

– Koliko znam, Kristina je naterala Slobu da uđe u ovaj rijaliti, tako da ne znam čije je ovo delo… – rekao je Stefan.

– Upozoravam vas da ubuduće možete doći samo sa dookazima! Ko će sledeći doći tu da je pljuje?! Niko još od Kristinine porodice nije bio tu da pljuje Slobodana! Kako vas nije sramota?! – povisila je ton Kijina rođaka.

– Ja se branim samo istinom, ja ne pljujem Kiju. Meni je bitnije kome će Sloba da veruje i šta će da misli, samo to mi je bitno – rekao je Stefan i dodao kako je informacije o Kijinoj preljubi saznao pre petnaestak dana.

(Telegraf.rs)

Loading...
loading...