ODUŠEVILA CELU SRBIJU: Poznata voditeljka se udala u NARODNOJ NOŠNJI, a naježićete se kad vidite šta je ZAPEVALA (FOTO/VIDEO)

Zasenila je sve prisutne kada se pojavila u ovakvom izdanju!

Loading...

Poznata voditeljka vremenske prognoze, Katarina Lazarević, udala se za svog izabranika Dorđa Petrovića, u manastiru Svetog Arhangela Gavrila u opštini Svrljig i to na vrlo zanimljiv način! Ona se umesto u venčanici pojavila u narodnoj nošnji!

Najsrecniji dan ♥️

A post shared by Katarina Lazarevic (@kaculence) on

Čuvenu belu haljinu zamenila je tradicionalnom suknjom, košuljom i zubunom u bordo boji sa zlatnim nitima, dok je njen muž u potpunosti bio obučen u nošnju.

Novopečena mlada oglasila se na društvenim mreža sledećim rečima:

– Najlepši dan u životu! Ovom prilikom bih se svima zahvalila na čestitkama, ali i svim dragim ljudima koji su nam uveličali ovaj dan. Za samo par dana organizovana je naša svadba iz snova. Naši roditelji, kumovi i prijatelji su organizovali sve, mi smo samo uživali i bili lepi. KUD Kopaonik nam je prijateljski ustupio nošnju, kumovi obezbedili burme, sveće, platno, trubače, tortu… Gospodu Bogu ćemo čitav život zahvaljivati Hrišćanskim i časnim brakom. Množićemo i čuvaćemo ljubav kakva je moguća samo kada se spoje dve kompatibilne polovine koje su kao celina Blagoslovene Svetim Duhom kao i od roditelja, Duhovnika i kumova! – napisala je Katarina.

Pratioci su joj uputili mnogobrojne čestitke, a ona se nije štedela, te nam je slikama dočarala atmosferu sa ceremonije.

Miiiiii ♥️♥️♥️

A post shared by Katarina Lazarevic (@kaculence) on

Zanimljiv odabir, priznaćete?

A tek kad vidite kako Katarina peva „Kosovske božurove“ oduševićete se

 

Da se zanesvestim 😂😂😂

A post shared by Katarina Lazarevic (@kaculence) on

 

Foto: Instagram printskrin

Izvor: srbijadanas.com / Šoutajm.rs

Loading...