IZAŠLA SAM S FRAJEROM NA PIĆE: Taman mi se dopao, a onda je naš sto počeo da se LJULJA – pogledala sam mu u ruke i VRISNULA OD UŽASA

Prvi izlazak je sam po sebi uglavnom zastrašujuće iskustvo. A ako se ispostavi i da je osoba sa druge strane stola podjednako zastrašujuća, samo je to vešto krila, imate sve predispozicije za horor film. O takvim iskustvima progovorili su i muškarci i žene.

Loading...

Na forumu Reddit ljudi su podelili svoje jezive prve sastanke i od većine njih se zaista diže kosa na glavi.

SVE JE BILO SUPER DOK NIJE POČEO DA SE TRESE

– Upoznala sam tipa, stalno smo se dopisivali i sve je krenulo glatko. Onda smo ugovorili viđanje u jednom kafiću, standardnom, dobro osvetljenom, u centru grada. Popili smo par pića, pričali, a onda sam primetila da se sto trese i da se on trese. Pogledam malo bolje – njemu su ruke ispod stola. Pogledam još malo bolje i – da, radio je upravo ono što ste pomislili.

Naravno, bila sam šokirana, zapanjena i zgađena. On nije video nikakav problem, jer, kako mi je rekao, previše sam ga uzbuđivala. Naravno, sastanak se tu okončao. Sutradan mi je od njega stigao užasno dugačak mejl u kome mi je potanko objasnio koliko sam loša osoba i koliko sam ja upropastila sastanak. Na kraju je završio sa „ne moraš da se trudiš da mi odgovoriš, ionako neću pročitati“. I poslušala sam ga.

SLIKA NIJE ISTO ŠTO I ŽIVOT

– Upoznao sam na dejting sajtu jednu devojku, rekla mi je da ima 24 godine i da je plavuša. Sudeći po slikama, izgledala je fantastično. Dođem na mesto sastanka, a tamo me čeka 40-godišnja žena, neverovatno visoka i mršava. Rekla mi je da ima dvoje dece, da je udata i da samo želi da pobegne iz kuće.

– Delovala mi je sjajno. Oboje smo imali po 25 godina, oboje smo taman završili master studije i tražili poslove. Zgodna, lepa, pametna i imala je pirsinge. Savršena žena za mene. Posle mnogo muvanja onlajn, konačno smo se našli. Pa, ispostavilo se da jeste zgodna – bila, pre mnogo godina. Sada, rekla mi je, radi na tome da smrša, i ne vidi problem što osoba sa slike nije ni nalik njoj sada. Ovde govorim o razlici od 40 kilograma, ne o dva-tri kilograma viška. Ja sam inače sporstki tip i vrlo vodim računa o izgledu. Nema veze, pomislio sam, možemo da budemo makar prijatelji, sjajno smo se dopisivali i ispostavilo se da je pametna i ima smisla za humor. I tako nastavim neki naš onlajn razgovor i – ništa. Ispostavilo se da joj je cimerka pomagala oko sklapanja odgovora. A pirsing? Samo je na slici delovao kao pirsing jer u stvari ima bradavicu na nosu koju doteruje u fotošopu da liči na pirsing.

I to nije najgore.

Naime, taj prvi sastanak smo zakazali u nekoj fensi piceriji. I bez pitanja je krenula da kopa po mojoj i da mi uzima nadev. To je bio kraj, i uskoro smo se rastali.

 

Foto: Pixabay.com

Izvor: T.G. / zena.blic.rs

Loading...