UBIĆU TE! Pljunuo, užasno OPSOVAO pa NASRNUO na Jelenu Golubović! NEZAPAMĆENI HAOS! (VIDEO)

Nismo očekivali ovo.

Loading...

Marko Janjušević Janjuš već nekoliko dana nije u dobrom raspoloženju. On je istakao da mu ćerka mnogo nedostaje, te da zbog toga jako želi da ode kući. Na njegovu depresiju nikako ne utiče dobro Jelena Golubović, koja se već dva dana u „Zadruzi“ raspravlja sa njim, a danas je njihov sukob eskalirao.

Marko Janjušević, Foto: Jutjub

Naime, Janjuš je ustao kako bi prokomentarisao pismo Velikog šefa, ali je morao i nešto drugo da kaže:

– Još jednom li se moje dete, žena, pomene ovde, kunem vam se u dete, polomiću ga. Nema tih para preko kojih ću preći preko svog deteta. Svako zna šta znači nekome opsovati dete – rekao je Janjuš.

Odmah je na njegove reči skočila Jelena Golubović, koja se pronašla u ovoj njegovoj prozivci, te mu poručila da će mu uvek spomenuti dete kada on uzme u usta njenu majku. Janjuš joj je prišao, uneo se u facu i mirno rekao:

Jelena Golubović, Foto: Jutjub

– Nemoj da mi se obraćaš više nijednom, dro*o jedna!

– Žena ti je dro*a! – odgovorila mu je Jelena!

U tom trenutku Janjušu je pukao film, te je nasrnuo na rediteljku, pljunuo je, a obezbeđenje i ostali zadrugari su ga jedva zadržali da ne uradi nešto gore. Zadrugari su ubrzo počeli da komentaršu kako je Jelena ima veliku protekciju u „Zadruzi“, jer je više puta udarila nekoliko zadrugarki, kada se Zorana Stefanov uključila u raspravu i rekla:

– Mene je udarila dva puta, Andrijanu, Matora je bila plava od njenog šutiranja, a nije htela da kaže!

Tuča u Zadruzi, Foto: Jutjub

Kako je izgledao fizički obračun, pogledajte u snimku ispod od 01:50

 

 

Izvor: SrbijaDanas.com

Loading...