U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE: Evo zašto su prolaznici u čudu gledali Natašu Bekvalac na ulici (FOTO)

Nataša Bekvalac bi početkom proleća na svet trebalo da donese devojčicu, te redovno ide na kontrole u jednu privatnu beogradsku kliniku.

Loading...

Pošto je iz ordinacije izašla s osmehom, nema sumnje da je sve u najboljem redu kada je njena trudnoća u pitanju. Ono što se može primetiti jeste da se Nataša nije mnogo ugojila iako joj se sada stomak prilično poznaje. Sa njom nije bio suprug Luka Lazukić, već prijateljica koja joj je oko svega pomagala. Da je Nataša aktivna trudnica, govori i činjenica da još uvek vozi auto. Ona se parkirala u centru grada, a po povratku iz ordinacije uspela je da završi još pokoju obavezu. Naime, usput ju je sačekao stilista koji joj je nasred trotoara pokazivao haljine, koje je vadio iz torbe da bi ona aminovala koju će da obuče. Ona nije marila za to što ih svi prolaznici gledaju, već je strpljivo birala haljinu koju želi i kaparisala je, a stilista će joj taj komad, koji će joj doneti na kućnu adresu, odmah odvojio za Natu.

A ovako brižna tetka čuva sestića Nou.

Biti tetka…💙💚💛💜💗💖❤💘💟

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Nataša nije naporna trudnica i trudi se sve sama da obavlja, od obaveza oko Hane do brige o sebi i bebi. Ona se dobro oseća i zato se trudi da bude aktivna iako su joj doktori rekli da mora malo da smanji tempo. Ona je čak uspela i da smanji cigarete, što joj je najteže palo, dok je Luka taj koji insistira da se hrani zdravo – kaže izvor blizak pevačici, i dodaje da su pripreme za dolazak bebe uveliko počele u domu Bekvalčeve:

– Osim što ovih dana kupuje nogodišnje poklone za ćerku i sestriće, Nataša i Luka biraju opremu i garderobu za naslednicu. Oni su uveliko izabrali krevetac, ormariće i nosiljku za bebu, dok je Hana zadužena za izbor garderobe za sestricu. Luka je Nataši i Hani prepustio sve odluke jer vidi da neizmerno uživaju u tome, a on samo pomaže.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nataša je u sedmom mesecu trudnoće, a nedavno je progovorila i kako se oseća:

– Trudnoća zaista jeste neko drugo stanje. Kako mi je doktor naredio strogo mirovanje, shvatila sam šta znači kad babe kažu “dokona glava, đavolja rabota”. Iako sam dugo bila u zabludi da mi nije važno šta ljudi govore i misle o meni, shvatih da lažem i to ne bilo koga, već samu sebe. Ja sam zaista ponosna na svoje korene i temelje, na svoje tako stabilne muzičke početke. Svojoj mami zahvalna sam na svemu što je za mene učinila i što se toliko toga zbog mene odrekla – poručila je pevačica, koju su raznežili lepi i naljutili loši komentari na račun njenog lika i dela.

Izvor: Blic

Loading...