PRIŠLA JE KREVETU U KOJEM JE LEŽAO SA LUNOM: A onda je Kija u pola noći počela da viče i jednom rečenicom ŠOKIRALA ukućane

Još jedna noć u rijalitiju „Zadruga“ bila je kao stvorena za svađu i prepirke iako se nije činilo da će tako zaista i biti. Glavni akteri su i dalje zakoniti supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović.

Loading...

Sloba je ležao u krevetu sa Lunom, a onda je prišla Kija i počela da priča sa njim.

– Nisam mogla da verujem da si mene izdao. Ja sam ti bila najbolji prijatelj. Ti ne znaš kroz šta sam ja prošla u četiri zida. Način na koji si to uradio je užasan. Zanima me koje je tvoje opravdanje, sve si imao pored mene- napala ga je Kija i prilično digla ton.

On je pokušao da iznese svoju stranu priče i opravda sebe, na ironičan način.

– Jesam ja sam ološ! Ja sam uvek sve radio za druge, sada sam prvi put učinio nešto za sebe što sam želeo. Jesam, ološ sam- pravdao se Sloba.

Još veći problem je nastao kada je Kija pomenula njegove roditelje i rekla da Sloba ništa ne može da uradi bez odobrenja svoje majke. Mnoge ukućane je šokirala rečenicom da ga je zapravo Kija sve vreme i izdržavala.

– Ti si mamin sin koji je čekao da dobije mamino dopuštenje da prevari ženu. Ti si težak edipovac. Imao si video poziv i mogao si sve da kažeš, a ne da mi upropastiš život. Ja sam, bre, crnčila za tebe!- vikala je Kija.

– Ti si mene odvojila od roditelja. Nisi nikad moju majku htela da pozoveš, šta ti meni pričaš! Skloni se odavde, ti si budala bre! – uzvartio joj je Sloba.

Luna je sve to gledala i od besa rekla da bi baš želela da se njih dvoje pomire i okončaju tu svađu.

 

 

 

Izvor: I.V./Blic.rs

Loading...