UBOLI GA NOŽEM U BUBREG, ZAMALO DA UMRE: Progovorio Đeksonov menadžer! Majka van sebe! Evo što je napravio skandal u rijalitiju!

 Nemanja Đerić Đekson napravio je haos u rijalitiju „Zadruga“ tražeći da izađe kako bi rešio koje ima u spoljašnjem svetu. Javio se njegov menadžer i otkrili o čemu je reč.

Loading...

Naime, u pitanju nije nikakav hir već zdravstveni problemi koji mu prave velike tegobe.

„On ima problem sa kičmom, u velikim je bolovima. Dali su mu tamo lekove, ali mu to ne pomaže. Baš je u bolovima, kuka tamo sve vreme. Njemu treba lekar specijalista da ga pregleda i da mu namesti kičmu. On ju je povredio još kao veoma mlad, on mora da leži, da odmara, a oni ga tamo cimaju po ceo dan, ne daju mu da miruje. To je u suštini najveći problem“, rekao je njegov menadžer Dača.

Foto: Printscreen YouTube

Bolovi u kučmi posledica su burne prošlosti. Đekson je kao mlad doživeo incident prilikom kojeg je uboden hladnim oružjem.

„Njegova majka je veoma zabrinuta, u kontaktu je sa produkcijom. On je kao mlad doživeo incident prilikom kog je uboden nožem. U toj tuči je bio uboden u bubrege i kičmu, zamalo da umre, dečko je jedva preživeo. Taj problem sa kičmom je posledica tog nemilog događaja. Njegova majka se i sama ponudila da plati lekara koji će da dođe u rijaliti šou da ga pregleda. Ona je, inače, lekarka. Videćemo šta će se događati dalje i da li će mu produkcija pomoći“, dodao je Dača, menadžer Nemanje Đerića Đeksona.

Foto: Printscreen YouTube

 

Izvor: Kurir.rs

 

 

 

Loading...