TEŽAK ŠOK U PAROVIMA: Dalila se onesvestila usred emisije! (FOTO)

Polivali je vodom, obezbeđenje brzo reagovalo!

Loading...

Dalila Dragojević pala je u nesvest tokom emisije „Upoznajte parove“ kada je saznala da se njen muž Dejan dopisivao sa Tijanom Ajfon.

Sve je počelo kad je starleta došla da bi pobednici pete sezone rijalitija objasnila da između nje i njenog supruga zapravo nema ništa.

– Dejan je sa mnom kontaktirao preko admina koji vodi moju fan stranicu. Rekao je da, pošto sam ja taj dan gostovala u emisiji, pozdravim Dalilu i da joj prenesem da je voli najviše na svetu – ispričala je Tijana.

Dalili je to bilo sumnjivo jer je pre nekoliko dana Tijana lično njoj rekla kako se dopisivala sa Dejanom, pa je tražila od supruga poruke na uvid.

Dejan, njene sumnje nije shvatao ozbiljno, pa joj je kroz smeh rekao najpre da telefon nije kod njega, a potom i da je poruke obrisao. Ipak, na kraju je priznao da se dopisivao sa njom, što je Dalilu povredilo, pa je počela da plače.

– Sram da te bude, Dejane, ti ovo da mi radis?! Ja plačem, a ti se smeješ! Srediću ovo kad izađem – rekla je ona, a potom zamolila produkciju da je pusti iz vile na pet sati.

– Želim da izađem na kratko da završim neke stvari. Ti, Dejane, više mi se ne obraćaj, završili smo! – rekla je ona kroz jecaj, a s obzirom na to da je počela da se guši, Nikola Lakić i Teodora Radoičić su je izveli napolje da se smiri.

 

🔝🔝🔝🔝

A post shared by Vlog-girl 🎥YouTube Channel 👇⚜️ (@dalila_dragojevic_official) on

Ipak, koliko je Dragojevićku pogodila ova situacija govori to da je po izlasku odmah pala u nesvest.

– Obezbeđenje, upomoć! – urlala je Teodora.

Ubrzo su izašli svi ukućani kako bi pomogli Dalili, a obezbeđenje je donelo vodu.

 

Izvor: Kurir / srbijadanas.com

Loading...