SLOBO ĆE BITI TATA: Imamo novu trudnicu u Zadruzi, Luna opet povraćala, UBI JE NERVOZA (VIDEO)

Samo im još to fali…

U toku noći Luna Đogani imala je žestoku svađu sa Slobom Radanovićem, a nije krila da svakodnevno doživljava psihičke padove zbog njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar.

Loading...

Njoj i te kako smeta njeno prisustvo, a vrhunac njenog ponašanja bio je kad su ukućani zajedno sa Kijom pevali pesme u kojima se ona i te kako pronašla. Slobodan nije mogao da razume njenu nervozu, jer smatra da joj nijedan povod do sada nije dao za to, a nervoznoj Luni utehu je pokušao da pruži Milanu Milošević.

– Niko me ne kapira kako se ja osećam. Ja sam se zaljubila u oženjenog čoveka, njegova žena je tu sa nama, svaki j*beni dan! Teško mi je, ne može ništa da bude kao pre! – žalila se Luna.

Milan je u potpunosti razumeo njenu situaciju, ali joj je naglasio da nema razloga da bude ljuta zbog Kije, jer ona ne oseća mržnju prema njoj.

– Nemaš razloga da se ljutiš, ona tebe ne mrzi – rekao je Milan.

Nakon ovoga, on je zamolio da sedne za sto kako bi nešto pojela, jer je celu noć provela u raspravi sa Slobom, a ona je imala jedan neočekivani odgovor.

– Ne mogu da jedem, muka mi je, povraćala sam, ništa mi nije prijalo – žalila se Luna. Hm, nagle promene raspoloženja, mučnina… to su vrlo često simptomi trudnoće, pa fanovi već procenjuju da će Đoganijeva biti nova trudnica u „Zadruzi“, pored Miljane Kulić. Kao što je poznato, ona i Sloba često imaju seksualne odnose, a nije prvi put da Luna povraća, mada za to uglavnom krivi lošu ishranu.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...