VELIKI ŠEF IH SUROVO KAZNIO: Nakon raskida, nemilosrdni POTEZ produkcije DOTUKAO Lunu i Slobu – TUGA!

Nema milosti za njih!

Ukućani „Zadruge“ danas su, kao što je običaj jednom nedeljno, imali radio emisiju „Amnezija“ koju vode Milan Milošević, Bane Čolak i Bora Santana.

Loading...

Većina zadrugara nije slušala njihov današnji program, već su rešili da to vreme iskoriste za odmor i dremku, što je strogo zabranjeno tokom dana.

Velikog šefa to je naljutilo, te je rešio strogo da ih kazni.

– Dok su se Milan, Bane i Bora trudili da emisija bude bolja, većina zadrugara je spavala, očigledno misleći da je radijski program napravljen kako bi se većina vas odmarala i relaksirala. S obzirom na to da je spavanje preko dana strogo zabranjeno, rešili smo da kaznimo Lunu, Dragicu, Sanju, Marka, Sašku, Matoru, Vojketa, Saru i Slobu. Ko po ugovoru ima honorar, biće kažnjen nedeljnim honorarom, a ko nema honora, moraće da plati 30.000 kada budu napustili rijaliti – pisalo je u pismu.

Ukućani su se bunili kao i po običaju, ali su kaznu morali da prihvate.

Međutim, iako su ih već uskratili za honorare, većina njih nastavila je da spava, što je Velikog šefa dodatno razbesnelo, te je poslao još jedno pismo.

U novom pismu produkcija je ovog puta kaznila i one koji nisu bili tu dok se čitalo prethodno pismo, te su nedeljnim honorarom kaznili još jednom Saru, Slobu, Marka i Lunu, Kiju, Janjuša, Zoranu, Anu i Žutog.

Mnogi su se pobunili, s obzirom da neki od njih nemaju honorar, te će morati da plate duplu cenu, jer su spavali, a samim tim propustili i drugo čitanje pisma. Među njima je Sloba – bez honorara i Luna kojoj će skinuti dupli.

Nema sumnje da su ove najstrože kazne razbudile ukućane te su sada svi na nogama i raspravljaju o nastaloj situaciji.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...