KIJA NAPALA LUNU, OVA SVE PRIZNALA: Moja i Slobina veza je SAMO MARKETING! Ja sam samo jedna U NIZU!

Au!

U „Zadruzi“ je danas organizovano nekoliko suđenja, a jedno od njih bilo je ono između Kije Kockar i Lune Đogani. Kija je tužila Lunu zbog toga što je ona komentarisala njen brak sa Slobom Radanovićem, smatrajući da je Luna poslednja koja to treba da čini, budući da ova bračna zajednica upravo zbog Slobine preljube sa Lunom doživljava svoj konačni krah.

Loading...

– Ona je poslednja koja treba da komentariše. I da, smatram da je ona jedna u nizu, mada ne bih voleola da je tako. Mislim da ne treba da je pljujem non-stop. Slobodan ima jednu kul ženu. Neka druga bi ovde radila svašta, za razliku od mene. Mislim da Luna nije kriva za razlog mog braka… Oboje smo krivi. On ima jedno viđenje, a ja neko drugo… On smatra da sam ja više kriva, u tim nekim sitnicama, a ja mislim drugačije. Smatram da Luna nije kriva, on je kriv – objasnila je Kija tačke svoje optužnice.

Na iznenađenje svih prisutnih, Luna nije pravila nikakvu dramu i nije negirala ništa od Kijinih tvrdnji. Ona je rekla da je sve što je Kija iznela potpuno tačno.

– U pravu je kad kaže da sam ja samo još jedna u nizi. Ovo je samo rijaliti, emocije su ovde pojačane, ništa ovo nije normalno, ništa nije realno. Sloba i ja smo ovde samo zbog marketinga. I u pravu je kad kaže da ja ne treba da komentarišem njihov brak. Ja ne treba ništa da komentarišem, ja treba samo da sedim ovde i da čekam da se sve ovo završi i da idem lepo kući. I treba Kija da me pljuje, iako to ne radi – rekla je Luna, verovatno ironična, u želji da izbegne bilo kakvu raspravu, dramu, nerviranje i Kijine provokacije. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u videu:

 

Izvor:  srbijadanas.com

Loading...